pondělí 4. března 2019

Tvořivý týden #8

Hezký pondělní večer,

tento týden jsem si řekla, že po čase vyrobím něco na e- shop, a tak tam nyní můžete najít pár novinek.


Část Handmade Spa už zela prázdnotou vcelku dlouhou dobu a i když se chystám zas na nějaké drobnůstky, prozatím tam můžete najít dvě nové šminktaštičky.


Menší šmink taštička je určena na různé drobnůstky a skvěle se hodí třeba do kabelky.

 

Větší typ kabelky jsem u dlouho nešila, mám ji ale moc ráda. I když na první pohled nepůsobí až tak velikým dojmem, vejde se do ní vcelku velké množství věcí. Díky pevnější látce - potahovce - drží i vcelku pěkně tvar a zároveň ji lze prát v ruce či v pračce. To samozřejmě platí i pro předchozí šmink. Já si totiž zrovna tuto látku moc oblíbila, a tak jsou z ní vyrobené obě.


 

Také jsem tentokrát udělala jeden kousek pro Duomamas. Určitě se pokusím zas tyto tašky v následných dnech trochu více "oživit", tak uvidímě, jak mi to půjde :-) 


Také rádi dáváte tvořivé dárky? Já tentokrát vymýšlela, co věnovat našemu strejdovi. Moc se mi zalíbil nápad na tank z plechovek piva. Nakouila jsem tedy vše potřebné a dala se do práce... 
No ale tak z dálky to ty obrysy má, že...? :-) 

 

Mimochodem, dala jsem se opět do pletení, a tak vám třeba někdy v budoucnu ukáži i něco z jehlic. Uvidíme...
A co tvoříte vy? 
SHARE:

2 komentáře

  1. Pletu ponožky od špičky obě najednou, skladné do kabelky na cesty, háčkuju šál(Vánoce se blíží) a pomalu pokukuji po velikonočním tvoření.
    Co chystáš ty na Velikonoce, pokud už chystáš?
    Krásné ndy.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K pleteným ponožkám se snad také jednou dostanu - mám ispiraci ve své babičce, která dělala nádherné. Zatím si ale vystačím s "hladce" ve formě obdélníku :-)
      A co se Velikonoc týče, tak zrovna jsem si říkala, že to bude chtít nějaký velikonoční věnec a pomalu pokukovat po kytičkách :-) také už vymýšlím, jak naaranžuji nadílku koledníčkům :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig