úterý 26. listopadu 2019

Tvořivý týden #46

Hezký večer, tvořivci,

v minulém týdnu jsem si řekla, že se budu trošičku věnovat e-shopu a po dlouhé době přidám i novinky. A abych je mohla přidat, tak je samozřejmě musím nejprve vyrobit... :-)

První přišly na řadu školkovky. Pořád mne hrozně baví a jsem moc ráda, že cácorkám se líbí, nosí je a  často po mne chtějí nové a nové. Také je občas ušiji i jako dárek k narozeninám pro jejich kamarádky. Příjde mi to hrozně fajn a (doufám) i maminky určitě potěší kolikrát snad více než x různých hraček apod. 



 

Celkově jsem ušila troje šaty, které můžete na e-shopu najít. Dvoje větší a jedny o něco menší. Určitě nekončím a časem zase nějaké přidám. Uvidíme, jaký bude také zájem :-)

 

Tu liškovou látku jsem si mimochodem zamilovala, a tak ji různě kombinuji a sahám po ni hodně často. Co na ni říkáte?

 

Medůza číslo 23 byla poslední, kterou jsem potřebovala pro svůj mini projekt. Brzy vám o tom, k čemu jsem je použila, napíši více. Nebojte :-)


Ale ještě zpět k eshopu. Dlouho tu nebyly tulipytlíky a já zjistila, že jsem je téměř vyprodala. Opravdu mi zbývaly snad už jen 2-3 kousky. Samozřejmě, už kolem nich není takový boom jako před cca rokem, ale stále jsou pro chovatele morčátek populární a musím potvrdit, že u nás také stále patří mezi oblíbené doplňky výběhu - zejména u skinníka.

 

 

Já jsem nakonec zvolila novou verzi střihu / šití. Velikostně je stejný, ale koncové rohy jsou zaoblenější a u "vchodu" do tulipytlíku není prošití, takže j i tato část měkčí či jak to říct. Volím vlastně stejný styl jako u tulipytlíků pro pejsky, který mám také doma otestovaný... 

 

Musím říct, že obecně se mi toto tvoření pro zvířátka moc líbí a baví mne. Mám mnoho nápadů, které bych chtěla vyzkoušet, ale času není zatím tolik, kolik bych si představovala. Ale jednou, časem.... to se to rozjede ... :-) 

 

A protože chceme vánočně tvořit s cácorkama v týdnu, tak jsem dala nasušit hooooodně pomerančů a jablíček. O výsledky se s vámi samozřejmě podělím - tedy ne těch sušených plodů, ale výrobků jako takových.


A to by bylo vše pro tento (tedy minulý) týden. Co vy a tvoření? Advent se blíží, tak by to chtělo trochu chvojí, třpytek, mašliček, no ne? 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig