pátek 8. května 2020

Novinky v make-up šuplíku: zima - jaro

Hezký páteční večer,

trochu to tady, co se kosmetiky týče, trochu zanedbávám. To uznávám. Sem tam se snažím zlepšit reputaci na IF či FB, ale ano, i tady mi to chybí... :-)


A tak, abychom to trochu oživili, dám vám sem pár kousků, co jsem pořídila na přelomu zimy a jara a dost dobře je již otestovala. Ať víte, zda má cenu na ně koukat nebo jít obloukem.


Miluji oční linky. Mám období, kdy "jen" oči zvýrazním kajalovou tužkou lehce do ztracena a pak zase naopak nedám dopustit na trochu "tvrdší" variantu, která více orámuje oko. Nejsem zrovna výborná "malérečka", která ty linky dává s přesností na milimetr, ale po těch letech to má člověk už více v ruce a pokud má i kvalitní "propriety", tak to jde snadno. Jako v případě této fixy od Mary Kay. Je velice jemná, přesná, netahá víčko a má super pigmentaci. Navíc se po zaschnutí nerozmazává a drží na místě celý den. Za mne naprostá spokojenost a i po cca 2 měsících, co ji mám, tak zatím nejeví známky vysychání (jako jiné její konkurentky).



Voděodolná řasenka The One od Oriflame pro mne byla vcelku překvapením. Co se Oriflame řasenek týče, tak bych je označila za lepší střed. Tato je ale mnohem lepší. Velice pěkně řasy protáhne, oddělí a zvýrazní.

S kartáčkem, který je mírně prohnutý, se moc dobře pracuje a dosáhne se s ním i bez problému do koutků. Celkově je pak výdrž hodně dobrá. Neobtiskává se, nedrolí a co se voděodolnosti týče, tak i v dešti nebyl problém :-)


Essence řasenky jsou pro mne jistotou levné ale výborné kosmetiky. Nikdy jsem s nimi neměla problém - žádné pálení očí či alergie, a vždy je po nich super výsledek. A že už jsem jich vyzkoušela...


Toto je řasenka, kterou používám i v posledních dnech, vás určitě potěší - pěkně zvýrazňuje řasy, nedrolí se, neobtiskává a bez problému vydrží celý den. Jen s kartáčkem se nepracuje tak úplně dobře jako s předchozí zmíněnou řasenkou, ale nic hrozného to také není. Trocha cviku to jistí... :-)


A posledním novým kouskem v mém kosmetickém šuplíčku, je tato paletka od Gabriella Salvetu. O ní vám toho ale napíšu více příště v samostatném článku. Zaslouží si to :-) 


Jak  to máte v posledních týdnech s kosmetikou? Změnilo se u vás něco? 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig