pátek 1. května 2020

Tvořivý týden #17

Pěkný páteční - a sváteční - večer,

poslední dny tvořím spíše na zahradě, něž u šicího stroje či háčku, ale i tak jsem si něco málo neodpustila. Ono totiž to tvoření je prostě super relax....



Cácorky si v zimě oblíbily huňaté (plyšové z fleece) overaly, ve kterých spaly v podstatě celou zimu. Vždy když jsem je dávala do pračky, tak hned hlásily, že je musím stihnout do večera i usušít. Jenže teď už na ně začalo být opravdu teplo, a tak jsem začala hledat střih.

Povím vám, že sehnat střih na overal ve velikosti 122 a více je pomalu neskutečný úkol. Jsou prostě pro malá miminka :-)
Ale samozřejmě když si člověk dokáže poradit, ví kam "jít". Já šla a stránky Caramilla a objednala střih na užší verzi kombinézy.

 

Druhý "problém" pak byl v látce. Ono když se rozhodnu něco ušít a pořídím střih, tak jej chci hned také vyzkoušet. Určitě to znáte... Jenže já neměla dostatek kostkaté látky, kterou si cácorky vybraly (a která měla být původně na výrobek pro mne), a tak jsem přidala kousek bílé, udělala srdíčka "od oka"  a bylo.
Cácorky jsou nadšené, mne došla další objednaná látka na druhé kousky, aby měly na střídačku, a tak se chystám brzy opět šít...


Dobrou s kobrou! :-) 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig