úterý 29. září 2020

Tvořivý týden #39

 Pěkný večer, tvořivci,

Minulý týden jsem konečně dodala zase pár kousků na e-shop, a nejen to... :-)

Cácorkám začaly sportovní kroužky, a tak jsem jim obohatila šatník o dvoje legínky ze speciálního úpletu. Je velice jemný a pružný. Nebudu ale lhát - dost se mi zachytával o ruce a pod patkou stroje docela klouzal. 

 

Nicméně z výsledku jsem nadšená já i holky a navíc je prý tato batikovaně neonová barva hrozně in :-) Jedny menší legínky jsem také ušila neteřince k narozeninám. Také byla spokojená... :-) 

 

Delší dobu mám nastříhané látky na šatičky pro eshop a nyní jsem finálně dokončila dva kousky. Další tři jsou ještě v procesu a snad brzy také budou. 


 

 

A protože jsem v pátek večer usoudila, že mi v koupelně chybí jeden košíček, musela jsem si ho ještě ten večer uháčkovat. Doufám, že nejsem jediná, kdo to tak má a když musí, tak musí :-) 


Krásný zbytek večera...
SHARE:

2 komentáře

  1. Krásné všechno, dcery by braly legíny a to nemluvím o barbi z minula. Mě se moc líbí košíček, co je to vzorek, prosím. A když musím, tak musím, včera bylo pozdě,že? Ale páteční večery si přímo říkají o háček či jehlice..
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Přiznám se, že nevím, jak se vzorek jmenuje, ale popsala jsem jej zde: https://www.aestylesvet.cz/2019/08/diy-hackovany-hranaty-kosik.html
      Vyzkoušela jsem ho kdysi náhodou podle nějakého videa na youtube a moc se mi na košíčky líbí :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig