úterý 2. února 2021

Trend It Up: Rosy Touch Make-up

 Pěkný večer,

používáte make-upy nebo BB krémy? Chcete mít pleť sjednocenou, ale neutratit moc peněz? No, možná mám pro vás jeden tip... 

Svého času jsem bývala make-upy naprosto posedlá. Zejména těmi drogérkovými. Měla jsem jich doma opravdu nespočet a stále hledala ten "nej". A ono těch opravdu dobrých je v drogerii opravdu vcelku dost. Jen to chce hledat a zkoušet, aby sedl zrovna vaší pleti. No ale poslední rok jsem z make-upů jako takových přesedlala z velké části na BB krémy. Díky tomu, že mám pleť aktuálně v celku dobrém stavu (ťuk ťuk) si to mohu dovolit a alespoň ji tolik nezatěžuji. I když samozřejmě sem tam mě to prostě k make-upům táhne a když už do drogerie jdu, nedá mi to do stojanů s kosmetikou nakouknout. Podobně tomu bylo nedávno, kdy jsem se zastavila u stojanu  Trend It Up. 


Moc kousků této kosmetiky doma nemám (příliš se v posledních měsících nedostanu do DM, a tak jsou návštěvy v podstatě nahodilé), ale když už, tak si rozhodně nemohu stěžovat na jejich kvalitu. Naopak. Makeup Rosy Touch mne - zcela upřímně - zaujal díky obalu. Vzhledově "klasický" krém s pumpičkou na konci. Ano, jak je u mne zvykem, pumpička mne zaujme vždy :-)
Jaký ale je v praxi? Nenazvala bych jej vyloženě make-upem. Spíše něco jako lehce krycí BB krém. 
Je velice jemný, nedělá šupinky či nepřirozené mapy, je vcelku dost tekutý a kryje opravdu jen jemně. Spíše pleť pěkně sjednotí, ale třeba větší nedokonalosti, kruhy pod očima či pupínky musíte vyřešit s pomocí korektoru. 
Moc pěkně se chytá na pleťový krém a i když nedělá neplechu v podobě mapek či slitých čárek, tak bych jej nezkoušela vrstvit. Pleť by nepůsobila přirozeně jako v případě klasické jedné vrstvy a jemného zapudrování. 

V akci:


Suma sumárů opravdu moc fajn výrobek za skvělé peníze (tuším kolem stovky - stopadesáti), který se  rozhodně ve vaší make-up sbírce neztratí. 


Znáte tento make-up? Jaký na něj máte názor či jaký jiný od Trend It Up (nebo jiné drogérkové značky) byste mi doporučili vyzkoušet? 
SHARE:

3 komentáře

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. S BB krémem ze článku jsem se ještě nesetkala, na druhou stranu, značky si v DM snad nejde nevšimnout, protože stojany s jejími produkty jsem viděla snad ve všech obchodech DM, které jsem kdy navštívila, a že jich rozhodně nebylo málo :) Já bych se chtěla zeptat, jaký je tvůj názor na přírodní kosmetiku, protože zmiňuješ hlavně tu klasiku z drogerky, myslím teda něco takového pro příklad. Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Há se rozhodně přírodní kosmetice nevyhýbám a vcelku i dost kousků mám doma. Spíše tedy pečující (dávám info i sem na blog) a díky spolupráci s webem Econea stále své povědomí rozšiřuji. Z makru-pu mám skvělou zkušenost s Boho nebo Anabelle Minerals. Značku, co zmiňuješ, neznám, ale kouknu. děkuji za tip :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig