pondělí 22. února 2021

Tvořivý týden #8

 Pěkné poledne, tvořivci,

a dobrou chuť, pokud si také právě užíváte oběda.  V minulém týdnu jsem hodně háčkovala, a tak se mi povedlo dokončit... no však uvidíte :-) 

Kolegyňka mne poprosila, zda bych pro její dcerku neuháčkovala pyžámkovníka ve tvaru jelínka. Neviděla jsem v tom problém a ráda souhlasila. Materiál přišel během pár dní a šlo se na věc. Nejdříve tlapky, ocásek, pak hlavička a tělíčko, však už to mám naučené...


Jen ta hlavička mne trochu potrápila, protože i když jsem prošla několik návodů, tak se mi pořád velikostně zcela nezdála, a tak jsem si ty poměry upravila podle sebe. 


Já jsem z výsledku moc spokojená a brzy již jelínek poputuje za svou novou majitelkou. 


Včera večer jsem se dala do šití jedné takové rychlovky. Určitě si pamatujete na módní látkový trend zpočátku devadesátek. Já těch gumiček také měla spoustu. A ono se to vrací, a tak jsem cácorkám také dvě ušila a další dvě udělala "dárkové" :-) 


A nejen já, ale i cácorky se tvořivě snažily. Mají úžasné paní učitelky, se kterými co chvíli něco vyrábí a tentokrát se vrhly na hliněné medvídky. Jsou opravdu nádherné a smekám i před paní učitelkou, že se s dětmi do takto náročné práce pustí. Jeden medvídek zůstal u nás doma a druhý putoval k babičce s dědou. Prý si ty naše domovy máme zdobit :-) 


Tak pěkný vstup do nového (tvořivého) týdne!
SHARE:

2 komentáře

  1. Ty široké gumičky jsou parádní a ideální na využití zbytků látek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, také mne to napadlo, že jen u pár kousků nezůstaneme, protože je to skvělé využití zbytků :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig