neděle 18. prosince 2016

...a co když si s Maggie někdo hraje?

Hezký adventní večer,

zrovna dnes jsem si říkala, že to počasí je takové lenošivé a člověk by si měl zalézt s nějakou pěknou knihou či audioknihou. A to bych nebyla já, abych pro vás neměla nějaký ten tip - tentokrát, díky spolupráci s Audiotékou, které tímto velice děkuji, právě na audioknihu Zabij mě znovu.


Když jsem si tuto audioknihu vybírala, hodně jsem věřila a spoléhala na výkon skvělé Simony Postlerové, kterou mám moc ráda. A rovnou hlásím - nespletla jsem se. Tak jak je příběh namluven, tak vás vtáhne do děje. 

Zpočátku je trochu složitější se zorientovat, protože dochází k prolínání dvou časových linek a zároveň se seznamujeme s mnoha postavami. Ale postupně do sebe vše zapadá. I když třeba jednu dvě postavy by vlastně bylo možné vynechat a zbytečně se nezaplétat. 


A o čem tedy vlastně příběh je? 

Příběh vám vlastně ukáže jednu z možností, jak by se žena asi zachovala, pokud by měla podezření, že se její manžel zapletl do vraždy. Vlastně ne do jedné vraždy, ale do série vražd, které začaly již před dvanácti lety. Tak nějak očekáváte, že bude odhalovat informace, díky kterým zjistí, že svého muže vůbec nezná...

Samozřejmě, oficiální popis si také můžete přečíst ZDE :-)


No nebudu vám lhát - Maggiin manžel opravdu není svatoušek, ale zdalipak ty vraždy spáchal on, to vám zde samozřejmě nepovím.  Něco vám ale přeci jen prozradím - konec příběhu je pojat velice zajímavě. 
Taktéž se mi líbí pojetí, kdy vlastně tušíte, že je v příběhu ještě jedna postava, která si s ostatními hraje podobně jako loutkář s loutkami. Kdo to ale je a co tím vším sleduje...?

 Mne se tato audiokniha líbí opravdu hodně a mohu vám ji s čistým svědomím doporučit. Myslím, že jako důkaz mohu říct, že ji poslouchám již podruhé :-)

A co nyní čtete či posloucháte vy?


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig