středa 7. prosince 2016

Tvořivý týden #45

Nazdárek tvořivci,

jak stíháte před Vánocemi vyrábět? U mne lehce bída, ale ne že bych nic nedělala, spíše si říkám, že na mé představy bych potřebovala o něco více času... :-)


Přiznám se, že od pondělí jsem se ke stroji ani háčku vlastně nedostala. A to jsem si myslela, že ještě něco málo stihnu. Nevadí, i tak mám novinku.

Jak jste si všimli, tak jsem do svého tvořícího repertoáru zařadila mimi hnízdečka - více se o nich dozvíte ZDE.  Já jsem popravdě o jejich tvorbě přemýšlela dlouho. Můj původní záměr byl, že sem tam nějaké ušiji pro kamarádku apod. Prostě dárek. Vždyť přeci je mnoho šikovných ručiček (a známějších, než ty mé), které hnízdečka vyrábí, a tak jsem nechtěla nosit dříví do lesa. Ale začaly mi chodit dotazy a tak jsem si řekla "proč vlastně ne".

V tuto chvíli nemám žádné udělané "na sklad", ale již umožňuji zadat objednávku na Fleru na hnízdečko podle přání. Uvidím časem, zda přeci jen nějaké do zásoby nevyrobím.

I když vlastně jedno vyhotovené doma již mám - je lehce vánoční a není na prodej. Můžete si o něj zasoutěžit ZDE na blogu ;-)



Plocha na ležení je vyplněna vatelínem, okolní mantinel je vyplněn vatelínovými kuličkami. 




První oficiální hnízdečkovou zakázkou byl set pro holčičku a chlapečka. Věřím, že se jim hnízdí dobře. Látky, které jejich maminka vybrala jsou v reálu ještě krásnější. Věřte mi.






Do soutěže jsem vymýšlela takovou variantu, aby mohla být holčičí i klučičí. No a proto jsem měla doma moc krásnou látku s vánočním motivem, a protože se ty Vánoce blíží.....tak se to vlastně nabízelo. 




A krom tří hnízdeček jsem vyrobila ještě jednu středně velkou šmink. Ta je tentokrát pro mne - to aby kovářova kobyla nechodila bosa :-) 




Jo, a málem bych zapomněla na další dva umotané stromečky - tentokrát v mega velikosti :-) 




Jinak je prozatím tvoření zčásti nahrazeno vánočním zdobením - rozvěšuji světélka, lepíme a motáme stromečky, rozmisťujeme svíčky... Jednoduše se nenudíme :-) 



Pěkný večer! 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig