sobota 31. prosince 2016

Ze dna koše #5

Pěkný silvestrovský večer,

jelikož se letos nějakých mega bujarých oslav nezúčastníme a rozhodli jsme se s manželem a holkama zůstat doma, řekla jsem si že bych mohla ještě jeden článeček během toho chlebíčkového obžerství napsat :-)

Tentokrát o spotřebovaných výrobcích a tentokrat maličko jinak, než tomu bylo doposud... :-)



 Sama jsem se divila, jakou jsem měla za ten poslední čtvrt rok spotřebu. Ale je to hodně tím, že jsem měla spoustu výrobků otevřených už delší dobu a rozhodla se, že je prostě spotřebuji a až následně budu sahat po nových.

A teď ještě k té malé změně, co se článku týče. Říkala jsem si, že vám ukáži vše, jak jste zvyklí, ale nebudu popisovat úplně každý výrobek zvlášť. Však mnohé z nich již opakuji nebo jsem již recenzi psala. Ale zaměřím se hlavně na ty, které mne z nějakého důvodu zaujaly. Souhlas? :-)



Sprchové gely všeho druhu. Mám ráda, když mi na vaně stojí 3 - 4 druhy, které mohu podle nálady střídat. Navíc mám moc ráda šumivé tabletky od Yves Rocher. Zejména ta s vůní kokosu je bájo.


Tento tělový peeling od Weledy mne naprosto nadchnul. Krásně voní po bříze a je příjemně jemný - u peelingu to zní možná zvláštně, ale i po větším tlaku jsem po něm nebyla nějak odřená či mega zarudlá. Určitě jej zase pořídím. 


Playboy sprchové gely jsem si poslední dobou hodně oblíbila. Moc se mi líbí jejich vůně, jemnost a pěnivost. A i když sem dávám vždy jen výrobky dámské či dětské, tak tentokrát jsem musela dát i pánskou verzi - ta mi totiž voní ještě více a manželovi jsem na sprcháč docela často chodila :-)


Boj se suchými patami a nášlapy opravdu nevzdávám, ale jsem "lajdák", to přiznávám. Snažím se mazat, škrábat a také používat speciální peeling. Tento levandulový od Yves Rocher mi do této chvíle vyhovoval nejvíce. Kdysi jsem ho dostala od kamarádky, a tak se musím podívat, zda se nejednalo jen o nějakou limitku a nebo zda nemají ještě i jiné druhy. I když levandule je prostě levandule a já ji mám hodně ráda. 


Výrobky na vlasy jsou už tak nějak klasika. Jen prvně jsem zkusila barvu na vlasy ve formě masky od Schvarzkopf. No a řeknu vám, za mne nic moc. Hrozně rychle se mi začala vymývat již po asi čtvrtém umytí, což třeba pěnová verze mi vydrží určitě déle. Na druhou stranu barvu udělala moc hezkou a vlasy byly leské a jemné. Takže příště nevím nevím....


Je asi jasné, které deodoranty poslední dobou preferuji - Garnier. ALE modré jsou moc fajn, o růžovém to říct nemohu. Vůně krásná, moc mi vyhovovala, ale po pár použití se začal jakoby srážet do "pudru" a po nanesení jsem byla komplet bílá. U těch modrých se mi to zatím nestalo a nyní mám oranžový a také bez problému...


Nivea krém pro děti je pro mne takový základ, který u nás doma nesmí chybět. A na krémy od Manufaktury nedám dopustit - krásná vůně, která vydrží dlouho, moc dobře zjemňuje, hydratuje a velice rychle se vstřebávají. 


Snad o většině z výrobků na odlíčení či čištění pleti jsem vám zde nebo na sociálních sítích psala. Velice mile mne překvapil mycí gel od Mary Kay a určitě si jej zase někdy pořídím.


Co je ale za mne topka posledních týdnů, to je tato pěna na obličej Nutraeffects od Avonu. Výborně odstraňuje zbytky makeupu, nedráždí, je jemná a na pleti příjemná. Prostě super výrobek za super cenu - stálá cena je okolo 160,- , ale často jsou u Avonu na tyto výrobky akce. Více ZDE.


Řasenkám z fotografie jsem myslím všem věnovala buď samostatné recenze nebo shrnutí v novinkových článcích, takže netřeba více představovat. Jenny Lane bylo velké zklamání a oproti tomu Essence řasenky jsou snad vždy výborné a navíc za super nízké ceny okolo 70,-


Stejně tak jsem již nějaký ten prostor věnovala každému tomuto make-upu. Snad jen fixátor od Avonu jsem příliš nezmiňovala. To vám je ale jinak moc dobrá věc, která opravdu prodlouží životnost make-upu a to je zejména v letních měsících opravdu velké plus. Přiznám se, že na zimu jej moc nevyužívám. 


Podkladová báze pod oční stíny od Avonu neurazí ani nenadchne. Co je ale wow výrobek, to je korektor od Catrice - Camouflage. Po spotřebování tohoto jsem ihned zakoupila další a víte co, je moc fajn i právě jako ten podklad pod oční stíny, takže až spotřebuji i ostatní báze, myslím, že více potřebovat nebudu :-) 


Mám ráda hezky a přirozeně upravené obočí, a tak nejčastěji sahám po "řasenkách" na obočí. Pokud bych si měla vybrat z těchto dvou, tak zaručeně znovu sáhnu po Make me brow od Essence. Za asi 60,- (ale opravdu jistá si teď nejsem) je to super výrobek, který přibarví, zafixuje a beze změny drží celý den. 


Na to kolik mám všude možně lesků a balzámů se divím, že nějaký vůbec stihnu vypotřebovat dříve, než jej někde ztratím. Tentorát se mi to poštěstilo u Technic a Essence


S maskami na obličej jsem teď hodně zatočila. Inu zima a sychravo si žádá své. Mám hodně ráda ty od Avonu z řady Planet spa. Ty mne nezklamou :-) Moc dobrá byla i ta od Yves Rocher, jen mi teď ke konci hodně sesychala a hrudkovatěla. Ale je pravda, že jsem si ji křečkovala docela dlouho. Sweedish spa od Oriflamu je také výborná, zpočátku jsem ji chválila opravdu hodně, ale poslední cca měsíc dva mne po ni svědil obličej, takže jsem ji již přestala používat a "šla" do koše. Naštěstí v ní již moc nebylo.


Také některé z těchto výrobků používáte? Jaký je váš názor a co byste mi třeba doporučili?

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig