pátek 2. prosince 2016

Nakouknutí do Světa podle Lu

Hezký večer, holky,

vy, kdo mne znáte nebo sledujete již nějakou tu dobu, tak víte, že mám mezi blogery své vybrané oblíbence, které ráda sleduji, čtu či koukám na jejich videa. Všechny je spojuje jedna věc - jsou to normální osoby (samozřejmě v nejlepším slova smyslu), které stojí nohama pevně na zemi. Mají své životy a nejsou "poprdění" - pardon za ten výraz, z toho, že jsou blogeři či youtubeři. To, a mnoho dalšího, mám na nich ráda, cením si toho a proto jejich články či videa ráda vyhledávám.

No a  tak asi tušíte, jak jsem se těšila, když jsem se před časem dočetla, že Lu vydá knihu....



Víte, vrátím-li se ještě k tomu úvodu, tak vlastně Lucka z těch mých oblíbenců svým způsobem vybočuje. Ji jsem totiž poznala (nebo tedy prvně se o její osobě dočetla) úplně jinak než ve spojení s blogem, video kanálem, Fasádou nebo kosmetikou celkově. O tom jsem v tu dobu neměla ani tušení... Já už jsem o tom všude různě psala, a tak se nebudu opakovat. Někteří víte, jiní ne...Každopádně, Lucka je žena, které si hrozně vážím pro to, jaká je, jak se chová, jak vystupuje a co dokázala ustát.


Pevná vazba, kvalitní papír, ... i to je ukázka toho, že se nejedná o rychlokvašku. Jednoduše práce, práce, práce... Lucka na sebe může být právem hrdá!


Před pár dny se mi konečně dostala do ruky i ona nově vydaná kniha. Samozřejmě, člověk podle prvotních informací nějakou představu má, ale stejně jsem byla hodně zvědavá, jak to Lucka pojala, jakým způsobem je kniha psaná, doplněná o fotografie...

Jak i název napovídá, jedná se vlastně o průvodce. Nečekejte ale vyloženě jen prosté rady o kosmetice v "šablonovitém" sledu. Naopak, Vše je doplněno i čtivými příklady ze života či praxe. Hodně mi formou připomíná moji oblíbenou Madame Chic. Pokud tedy tu máte rádi, tak pořízením této knihy od Lucky určitě neprohloupíte.
Samozřejmě, kdo znáte dobře videa od Lucky, tak vlastně ta forma je také hodně podobná. Což je moc fajn.



Jsou dvě věci (no asi víc, ale tyto chci hlavně zmínit), které se mi na knize moc líbí.
Za prvé se Lucka nevěnuje jen kosmetice, kterou si můžete  koupit, ale také takové, kterou si můžete sami vyrobit. A to ne ve stylu "však to si můžete namíchat, to je známá věc", ale najdete zde přímo recepty či rady. Takže se vlastně podělila i o své know-how :-)
A za druhé mi přijde moc praktický systém odkazů na videa pomocí QR kódů. Přiznám se, že jsem se s tím setkala poprvé - a pokud je to již běžnější věc, tak mne neukamenujte, a jako nápad to hodně chválím.



Takže co říct ke knize. Je pro všechny ženy (i když třeba i vlastně muže), které se chtějí dozvědět něco více (nejen) o kosmetice, které fandí ženskosti a chtějí být upravené, stylové a hlavně své.

Já věřím, že u jedné knihy Lu nezůstane. Je toho hodně, na co bych se třeba Lucky u kávy ráda zeptala, pokud bych měla možnost, a tak si říkám, že si určitě jednou o něčem zase přečtu z jejích dalších knih - ano, není to překlep, má tam být množné číslo :-)
Jo, a určitě u toho budu mít uvařenou kávičku.... :-)



Už jste knihu četli, co na ni říkáte?

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig