sobota 3. prosince 2016

Zimní péče s Beauty boxem Marie Claire

Hezký sobotní večer,

pokud ještě nespíte nebo naopak někde nepaříte ve centru velkoměsta, tak můžete nakouknout do Beauty boxu - tentokrát zimního.


Tak čím asi tak začít. Krabička byla opět plná roztodivných výrobků, a tak jsem sama nevěděla, po čem sáhnout první :-)  


Tak pěkně od začátku :-) Na kávový peeling jsem byla hodně zvědavá - přeci jen já a káva... inu, je to jasné. Po otevření sáčku se mi koupelnou začala linout nádherná vůně čerstvě namleté kávy. Nepřeháním. 
A jaká je "v akci"?Já si ji ponechala zejména na obličej. Stačí jen maličko promnout v dlaních a krouživě nanést na obličej - doporučuji nad umyvadlem nebo lépe nad vanou, ať nemáte masku všude, a nechat působit. Ono se to nezdá (a mne to opravdu hodně překvapilo), ale po omytí masky vám tvář zůstane nejen krásně jemná, ale hlavně vyživená a jakoby "natřená" krémem. 
Za mne tedy bomba! 


Ano, ano, tak už jste mě viděli na Insta a FB :-) 



Druhá maska obsahovala šnečí extrakt. Je to taková ta maska na látce, kterou si přitisknete na obličej. 
Nebudu zapírat, informace o tom, že se v ní vyskytuje šnečí extrakt mne zrovna moc nepostrčila k jejímu použití. Je to asi hloupost, ale já si tak nějak automaticky představila naše dva africké šneky, jak mi lezou po obličeji. Brrrr :-) Ale tolik mne to ve finále neodradilo a vyzkoušela jsem ji. 
Látka mi přišla až moc maskou napuštěná a vcelku mi klouzala z obličeje. Podle návodu jsem ji měla na obličeji cca 30 minut. No... narovinu? Žádná velká sláva. Ano, měla jsem obličej vyživený a jemnější, ale ne více než po použití hutnějšího krému.


Jako z hororu, co? :-D



Krém od Kiehls mi sedí jak "prdka na hrnec". Nepřeháním. Má velmi příjemnou konzistenci, velice dobře se vstřebává a i po pár hodinách od použití mám pleť krásně jemnou a hydratovanou. Vážně uvažuji o zakoupení klasického balení, protože vzoreček mi stačit asi nebude...:-) 



Noční krém od Vichy je vcelku známá klasika. Já jsem kdysi Vichy krémy hodně používala a byla s nimi spokojená, pak ale nastalo období, kdy mi začaly způsobovat na pleti neplechu. Opravdu asi po 3 letech (tedy myslím) jsem díky tomuto kousku opět Vichy noční krém vyzkoušela. Zatím musím říct, že naštěstí alergie se nevrátila, ale že bych z něj byla nějak nadšená, to zase ne. 


Eosky mám hodně ráda, a tak jsem tento s potěšením zařadila do své mini sbírečky :-) 


Krém na ruce od Nuxe má hodně zajímavou a příjemnou vůni, která ale není nikterak vtíravá. Na rukou se dobře roztírá a rychle vsakuje. Ovšem že by se stal mým "must have" výrobkem, to zase ne. Jednoduše neurazí, ale ani nenadchne.


Odličovací emulze od Korres mne zase naopak uchvátila. Krásně vyčistí, dobře se smývá a zanechá obličej krásně čistý a téměř není nutné jej následně mazat krémem. Jen škoda, že v tom balení jej bylo tak málo. Budu se asi muset porozhlédnout na nějakém e-shopu :-) 


Rtěnku od Sephory v odstínu Peony jsem vám shodou okolností ukazovala před pár měsíci v článku ZDE. Jelikož ji již jednou doma mám, tak ji asi někomu věnuji nebo schovám jako přídavek do nějaké soutěže. 





Nehty mám na rukou sice umělé, ale i přes zimu se snažím pečovat o nehty u nohou, a tak jsem Miracle Cure od Sally Hansen také vyzkoušela. Jako podklad pod lak je moc fajn, ale můžete jej určitě použít i "jen tak" . Zatím jej mám jen chvíli, tak nějaké výsledky příliš nemám, inu uvidíme časem... :-) 


Na tento make-up od Korff vám budu dělat samostatnou recenzi během pár dní, a tak vám zatím nic neprozradím. Ale abyste neřekli, dám vám na ukázku pár fotek ;-)





Olejíček od Weledy krásně jemně voní, moc dobře se vstřebává. Mne moc dobře působí na suchá místa na rukou, která se mi v tomto počasí hodně tvoří. Weleda prostě umí... :-) 


Na řasenku od Sephory jsem byla vcelku zvědavá. Po prvním použití jsem byla v rozpacích. Kartáček nanáší až moc barvy, a tak to chtělo docela úsilí, aby řasy nevypadaly poslepované. Ale zadařilo se - alespoň v rámci možností. Co ovšem beru jako veliké mínus je to, že již po cca dvou hodinách od nanesení se mi začala obtiskávat pod oči. Takže celodenní "hlídačka", abych nevypadala jako panda. To je velká škoda. 




Tak co na Beauty Box říkáte? Koukala jsem, že je ještě asi možné jej objednat, pokud vás zaujal - koukněte ZDE

Podle mne je opět velmi povedený a cena adekvátní. A ty výrobky, co mi tolik nesedí? No každý jsme jiný a třeba zrovna vám může sedět to, co mne ne a naopak. Každopádně jsem ale nenašla v boxu nic, co by rovnou letělo po prvním použití do koše. Takže super :-)



A uvidíme, co bude na jaře... :-) 

SHARE:

4 komentáře

  1. Zajímavé produkty, hlavně ten kávový peeling :-) a pokud ráda soutěžíš, zvu tě :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten je naprosto božský! Určitě doporučuji :-) Děkuji za pozvání :-)

      Vymazat
  2. Kávový peeling chci zkusit, vypadá moc dobře :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig