středa 14. prosince 2016

Novinky v make-up šuplíku: Listopad

Pěkný večer, krásky,

ten čas tak rychle utíká.... Vím, že to píšu pokaždé, ale poslední dobou si to uvědomuji čím dál více. No o tom ale třeba v nějakém jiném článku ;-) Dnes to bude trochu o kosmetice. Co říkáte?



Všechny výrobky jsem vám již v různých článcích ukazovala, ale cíleně jsem si řekla, že bych se na ně mohla podívat trochu s odstupem. Co myslíte, změnil se můj názor?


Selfie Make-up od Dermacolu pro mne byl svým způsobem zklamání. To jsem vám ostatně psala i ZDE v samostatném článku. Já se většinou snažím vymýšlet, jak to udělat, aby mi výrobek přeci jen lépe sedl, pokud s ním mám problém. V tomto případě jsem vysušování řešila tím, že jsem pod make-up nanesla výživnější či noční krém. Opravdu se to lehce zmírnilo, ale zas o to více působil make-up pak na obličeji těžce a více jsem jej "cítila". 
Takže, ano nevyhodím jej jen tak, ale po využití si jej už nově pořizovat nebudu...


Catrice Camouflage chválím kudy chodím. Určitě jste si museli všimnout, že je to má stálice již několik měsíců. Ale vlastně jsem se o něm nikde moc nerozepisovala. Do teď jsem měla o něco tmavší odstín, ale na zimu jsem pořídila ten nejsvětlejší. Ono se zdá, že je až moc bílý, ale velice dobře se zapracuje a třeba kruhy pod očima (na ty ho totiž používám nejvíce) zakryje perfektně. A za cenu okolo sto korun (přesně teď nevím, ale myslím, že snad 120-130,-) je naprosto výborný.



Rozhodně velice zajímavým produktem je make-up od firmy Korff. Nebudu tvrdit, že mi během pár dní přirostl naprosto k srdci, ale má něco do sebe. 

Pořád zůstávám u toho, co jsem napsala do článku. , nicméně mne svým způsobem baví. Je to zase něco trochu jiného. Make-up se dobře nanáší a na pleti není téměř cítit. Jen to nižší krytí mne mrzí. 


Řasenka ze Sephory mi sice udělá velice pěkné řasy - ale tedy už to chce trochu více zručnosti, jak jsem vám psala ZDE, ale zároveň se hodně "obtiskává". To je její veliké mínus, kvůli kterému ji vlastně nemám ráda. A tedy žádný "fígl", aby se tomu tak nedělo, jsem nenašla.


Už jste stihli vyzkoušet některý z těchto výrobků?


SHARE:

2 komentáře

  1. CATRICE korektor je naprosto skvělý, skvěle kryje a drží celý den.
    Někdy je opravdu dobré se nad sebou zamyslet a říct si, že dávat tisice do kosmetiky se nevyplatí :-) Mě tento za pár drobáku naprosto vyhovuje :-)
    Na mém blogu probíhá giweavay
    http://www.be-yourself.cz/2016/12/giweavay-1.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, naprosto souhlasím! Kolikrát levnější je lepší a více vyhovuje oproti dražším kouskům :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig