čtvrtek 5. listopadu 2020

Bi-Oil stálice na mém kosmetickém stolku

 Pěkný večer,

jestli je nějaký výrobek, který používám již roky, tak je to Bi-Oil. Pokud jej neznáte nebo váháte s jeho pořízením, tak toto je článek přímo pro vás... :-) 

Prvně jsem vám tento olej vychvalovala v jednom z prvních článků na blogu v roce 2015. To už je doba... a já mu jsem stále věrná a nesmí u mne doma chybět. Díky němu mám břicho po dvojčatech víceméně bez jizev i ostatní jizvy a jizvičky umí dobře "vyzmizíkovat". Samozřejmě záleží na tom, kdy jej začnete požívat.... 


Olej jako takový má vcelku příjemnou a ne moc znatelnou (opravdu velmi jemnou) parfemaci. Stačí jej malé množství, které bez problémů rozetřete a které se během chvíle velmi dobře vstřebá. Neměla jsem na něj žádné alergické reakce apod., ale při nanášení na obličej dávejte pozor, lehce ucpává póry, takže je potřeba také dobře pleť následně čistit. 

S používáním je potřeba začít dokud jsou jizvy ještě čerstvé (samozřejmě zranění zahojené), to pak opravdu během jednoho dvou měsíců uvidíte jasné zlepšení. Já jej nejčastěji používám na ruce, jelikož máme doma kočičky a psa, kteří jsou občas při hrách až moc "hrrr".  

Shrnu-li to, tak za mne naprosto výborný výrobek, který sice nepatří k nejlevnějším, ale na druhou stranu vydrží opravdu dlouho a hlavně pomáhá. 


Co vy a Bi-Oil? 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig