středa 4. listopadu 2020

Tvořivý týden #44

 Dobré ráno, tvořivci,

Minulý týden jsem po mnoha měsících (téměř letech) dokončila pletené kousky a nejen to.. Račte na prohlídku. 


Před cca dvěma lety jsem se rozhodla, že se naučím plést. Nic velkého, jen hladký vzor, který se mi líbí nejvíce. Upletla (a zčásti uháčkovala) jsem pak cácorkám svetřík. Trvalo to opravdu dlouho, ale stál za to. A tak jsem se rozhodla, že upletu další svetry, větší, objemnější, prostě "over size". 


Jenže stěhování a vše okolo mne tak nějak z pletení odloudilo jinam a já se k němu nevrátila. Až do teď, kdy jsem opět našla dva rozpletené kusy na svetříky. V mezidobí jsem ale velkou část původní vlny použila na různé jiné kousky, a navíc jsem objevila na Pinterestu různé vesty, které se mi moc líbily a říkala jsem si, jednou... A tak jsem to spojila a vesty jsou tu. Cácorky jsou, doufám, spokojené a já si říkám, že jednou takovou vestu upletu i pro sebe. Kdy, to ale nevím... 

 

Pamatujete si na hakisaky? Hit z dob, kdy jsem byla na základní škole.... nějak na něj o víkendu u nás doma přišla řeč - už ani nevím jak, a tak jsem se dala do háčkování. Ono totiž zabavit děti v tomto období, kdy navíc dost pršelo, není tak jednoduché, ale tentokrát se nám to povedlo. 


Milujeme dýně (nejen k jídlu), a tak si na podzim nenecháme ujít možnost jejich zdobení a rozmísťování po zahradě. 

 

 

A jak podzimně tvoříte vy?
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig