neděle 29. listopadu 2020

Tvořivý týden #48

 Pěkný první adventní večer,

tentokrát jsme nachystaly s cácorkama opět trochu té vánoční výzdoby, kterou ještě v týdnu chceme rozšiřovat, protože advent je tu a holky už se moc těší na Ježíška... 

Poprvé za mnoho let jsem nedělala klasický adventní věnec - i když dveře nám již zdobí náš zimní háčkovaný a ještě plánuji jeden větší na vchodovou branku.  Tentokrát jsem se dala do adventního svícnu. Inspirovala jsem se na Pinterestu, taťkovi vzala kousek dřeva na podpal a dala se do práce. 


Mezitím si cácorky vzaly pomeranče, hřebíček a pár větviček a nachystaly krásně voňavou "kytici" . 

 

Obojí nám tak zdobí jídelní stůl kdy ještě těsně před vánocemi dám ubrus či běhoun s vánočním motivem. 


Slečna Gigi má své dny a jelikož kupované kalhotky si umí vcelku jednoduše sundat (a ještě se pokouší ukousnout kovovou sponku), rozhodla jsem se ji ušít vlastní spoďárky. Uvnitř je vrstva pul froté, který se používá i např. na dětské plenky, a zvenčí klasický úplet. zkusila jsem dvě varianty a lepší je ta olemovaná lemovací pruženkou - daleko lépe drží. 

 


Bylo potřeba doplnit nákupní dárečky - kdo u mne na e-shopu již někdy nakupoval, tak ví, že ke každému nákupu dávám nějakou maličkost jako poděkování. Častokrát to jsou knoflíčky pro štěstí, naušničky, korálky a po delší době jsem opět udělala pár kousků mýdel.


A co že jsem dělala v týdnu? Inu, věnovala se pletení a mám velikou radost, že již brzy dokončím další vestu. Nebojte, ukážu... :-) 

Užívejte zbytek neděle a vzhůru do nového tvořivého týdne! 

SHARE:

2 komentáře

  1. Mým farovitem týdne je jednoznačně věnec...teda špalek! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se to právě také moc líbí a myslím, že asi i do dalších let si jej vyrobíme. Protože nezabírá ani tolik místa na stole :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig