úterý 14. února 2017

Novinky v make-up šuplíku: Leden

Hezký večer,

leden už je dávno za námi, a tak si říkám, že by to možná chtělo malé opáčko, co nového se v mé mini šmink sbírce objevilo. Co vy na to?


Já už jsem vlastně téměř o všech následujících kouscích psala samostatné recenze, ale popravdě jsem si nemohla tento měsíční článek odpustit - ne že bych tak nutně trvala, že musí být každý měsíc, to vůbec, ale jedná se o moc krásné výrobky, které si zaslouží ukázat. 

Přiznávám, že v minulém měsíci jsem se docela dost "rozjela". Hodně na tom mají svůj podíl samozřejmě slevy po novém roce, ale také to, že jsem po delší době měla možnost se pořádně v Douglasu či Sephoře porozhlédnout. Ale upřímně, je mi jasné, že to tak nejde pořád... tedy vlastně jakoby jde, ale chápeme se :-) 



Linky Loreal jsem vám představovala ZDE. Poslední dny je používám denně, protože jsem se více naučila pracovat se štětečkem a díky tomu je jejich vytvoření opravdu mega rychlé. Ovšem samotná pigmentace mne stále na 100% neuchvacuje a nestaly se mým "nutněpotřebným" výrobkem. 



Mono stín od Dermacolu mne naprosto uchvátil. Je jedním slovem výborný a svoji samostatnou recenzi ZDE si rozhodně zasloužil.


Na této fotografii vydíte v akci výše zmíněné linky a mono stín. Navíc je na ni také obočí upraveno mým novým kouskem od Revlonu...


...tužkou a gelem na obočí. Musím říct, že se jedná o moc fajn výrobek, kterým vykouzlíte přirozené obočí, co vydrží zafixované celý den. Možná bych si měla zkusit vzít příště tmavší odstín, ale určitě stojí za vyzkoušení.


Kdo mne sledujete, tak určitě víte, že jsem se před časem zamiovala do BonBons od Too Faced. Z toho důvodu jsem začala pokukovat i po nějaké další paletce a Sweet Peach byla v podstatě jasný volba. A jo, je úžasná, i když bonbonek i stále drží své první místo :-) Více jsem se o ní rozepsala ZDE.



Nyx mini paletka byla hodně náhodná koupě, které ale nelituji. Však se podívejte ZDE.



A nazávěr jedna krasavice, u které bych vám ještě tak před rokem řekla, že si ji nikdy nepořídím. Důvod? Barvy... Ano, jde o Urban Decay Electric. Do více barevného líčení se pouštím zejména díky Ilovíkovi - opakovat stále dokola, ale ta je mou velkou inspirací. Ono se může třeba zdát, že jsou ty barvy v paletce "už moc", ale když se vše dobře zkombinuje, tak můžete vytvořit opravdu moc hezký a zajímavý look i třeba na běžné nošení. Jen je třeba se toho nebát. Určitě koukněte ZDE.




Baví mě, jinak to říct nejde :-)



A jaké poklady jste pořídili v lednu vy? :-) 
SHARE:

4 komentáře

  1. wau,tak tie paletky sú skvelé!!! :) páči sa mi veľmi Too Faced :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Mě se líbí všechny a stále je průběžně střídám :-D

      Vymazat
  2. Najviac sa mi pozdáva Peach paletka ale ani ten mono tieň od Dermacolu nevyzerá zle :)
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten Dermacol byl naprostým překvapením. Je krásný! :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig