pondělí 20. ledna 2020

Tvořivý týden #3

Hezký večer, tvořivci,

řekla jsem si, že i když byl poslední tvořivý článek v pátek, nebudu otálet a tento týden taé začnu tvořivě... :-)

Minulý týden se holky poprvé postavily na lyže. Jsem na ně neskutečně hrdá (navíc, když jsem sama nelyžař). No a co to má společného s tvořením? Vcelku hodně, protože jsem jim samozřejmě nachystala maličkou výbavičku, aby jim bylo teplo. Holky v podstatě celou zimu nosí kalhoty ze zimního softu. Máme to tak už třetí sezónu a klasické oteplováky vlastně nevyužijeme. Ono taky u nás kousek za Prahou toho sněhu a mrazu moc nebývá, to je fakt :-) No ale protože přecijen na sjezdovce se mohly vyválet a prochlandout, ušila jsem jim pod softky ještě "kamaše" ze svetroviny. Kombinace to byla nakonec hodně dobrá. 



Ono totiž svetrovina je obecně fajn "výmysl". Je lehoučká, slabá a přesto krásně hřejivá. Tato má ze spodní části jemný fleece, takže je i taková "plyšová". Holkám se moc líbí, a tak je jasné, že mikinky na sebe nenechaly dlouho čekat.

 

Namísto jindy oblíbené kapuce jsem zvolila rolák. Holkám moc sluší - jak jinak, a pod zimní bundu je popravdě praktičtější. Samozřejmě jsou mikinky v podstatě stejné, až na jednu maličkost. Vidíte ji? :-)


Uvidímem, kdy naše Gigi přestane nosit kalhotky a bude s námi moc zase výletovat. Pro tu příležitost jsem ji chtěla udělat teplejší nepromokavž "oblek" do sbírky. No nebudu lhát, trochu mi to měření nevyšlo a oblek je sice super, ale tak na jack russela. Nevadí :-) Zůstaneme u oblíbeného a osvědčeného svetru ze svetroviny. Ten kupodivu nesundavá, nesnaží se okusovat apod. Asi se jí ten materiál také líbí. No a co s oblečkem? Časem jej uvidíte na e-shopu :-) 


 Dobrou s kobrou!
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig