úterý 28. ledna 2020

Tvořivý týden #4

Pěkný úterní večer,

jak jste na tom s tvořením v posledních dnech? Já se přiznám, že na mne padl trochu stop stav, protože jsem si koupila do overlocku nové nitě a nejsou zrovna moc dobré.... No ale alespoň něco jsme "vypotila"... :-)


Konečně se mi podařilo doháčkovat čapku z bambusové příze pro sebe. Rovnou jsem ji i na horách odzkoušela a je moc fajn. No musím si to pochválit. 

 

Měla jsem doma ještě kousek fleecu, a tak jsem naší psí slečně udělala uzlikovou hračku. Tak jak plyšáci mají minimální životnost, tak tyto uzlíky jsou naopak populární a docela i vydrží. 


Jeden speciální - rozumějte rozměrově upravený, onbag jsem vytvořila pro Duomamas. Snad novou majitelku potěší.


Na tento týden mám naplánováno hodně šití na overlocku. No bude to boj, ale já nad tím strojem (tedy hlavně nitěmi) zvítězím... :-) Vzhůru na to!
SHARE:

2 komentáře

  1. Také o overlocku hodně dlouho přemýšlím, zda a jaký a jak ho vůbec využít, není to úplně levná záležitost, aby to nebyl lapač prachu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jej dostala cca 2 roky zpět k Vánocům od manžela šiju na něm opravdu dost - minimálně 1x týdně k němu sedám. Někdy i častěji. Za mne super pomocník, pokud více šijete z pružných látek.

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig