úterý 27. října 2020

Tvořivý týden #43

 Hezký večer, tvořivci,

jaký byl váš minulý týden? U nás trochu náročnější, ale nakonec i trochu toho tvoření bylo... 

Přiznám se, že aktuální situace s domácí výukou mi zabírá více času než jsem si původně myslela, a tak většinou večer tolik netvořím nebo opravdu jen chvíli. O to více ale nad tvořením přemýšlím, rýsuji si "tak trochu nový směr" a zároveň reviduji aktuální dobu. O tom ale někdy příště.... 

Alespoň o víkendu jsem neodolala a na chvíli sedla ke stroji. 


Doma jsem měla již pár dní počesanou teplákovinu, kterou jsem původně kupovala jako doplnění ke vzorované teplákovině, ale bohužel jsem se nepodívala na gramáž a objednala dost silnou verzi. Tedy "bohužel", ono nakonec si myslím, že jsem to vyřešila elegantně a funkčně. 


Vzala jsem střih na softhellovou bundu od Caramilly a dala se do práce. Teplákovina je opravdu silná, a tak jsem vše pořádně prošívala a pomocí jednoduchých stehů i tak trochu nenápadně zdobila. 
Na svět tak přišly dvě teplákové bundy, které myslím, že nyní cácorky ještě užijí a jelikož jsem je udělala o trochu delší, určitě ještě i do jara  na další využití vydrží ... :-) 


 


Dělala jsem podzimní úklid šatníku a našla tuto mikinu, kterou již dlouho nenosím. I když všechny ostatní vytříděné kousky putovali do charitativního kontejneru, tak tuto jsem se rozhodla lehce upravit, vycpat polštářem a Slečna Gigi má nový válecí polštář. Ano, toto rozhodně není vrchol šití a měla jsem do deseti minut hotovo. Nicméně si musím přiznat, že v případě naší Gigi je dost možné, že polštář nebude mít dlouhou životnost....

  

A protože Gigi obecně dost rozmazlujeme, udělala jsem ji ze zbytků látky silný uzel. Ten ona ráda a díky pevnému uzlíkování většinou vydrží hodně dlouho... :-) 


A protože je podzim, tak samozřejmě chystáme i podzimní výzdobu, ke které neodmyslitelně patří dýně. Cácorky si vydlabaly první dva strašáky a ještě určitě další uděláme. Ona je ta zahrada pak večer krásně strašidelná :-) 


Jak tvoříte na podzim vy?

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig