sobota 31. října 2020

Lush: Candy Cane

 Pěkný večer,

v sychravém počasí je potřeba se starat nejenom o obličej, ale také řádně pečovat o rty. Na trhu je hodně balzámů, peelingů a scrubů, ale to co jsem vyzkoušela díky dárku od Lush nyní, to je ještě "vyšší level". 

Ano, tentokrát jsem to na vás vychrlila ihned v úvodu a vím, že bych si to správně měla nechat na konec, ale nedá se svítit. Ono totiž pokud je něco tak dobré, že si z toho sednu na zadek (samozřejmě jen metaforicky), tak to ráda vychválím dále. 

Tento scrub jsem dostala jako dárek na otestování od Lush pár dní zpět a přiznám se, že jsem moc nejásala. Důvod je jednoduchý - podobné výrobky  jsem měla a vždy mne otravovala nutnost je po nanesení a působení smýt. Jenže právě v tomto je rozdíl. Tento nanesete, chvíli necháte působit a nakonec slíznete. Vážně! No trochu nedůvěry jsem v tom ze začátku měla, ale když si vezmu, kolik lesků, balzámů a rtěnek jsem za svůj život již musela určitě pozřít, tak si říkám, že proč by ne.... 

Rty jsou po tomto scrubu navíc krásně jemné, vyživené a pokud nakonec nanesete nějaký fajn balzám, tak rozhodně budete 100% spokojení. 


Mimochodem, to že jsem si ho oblíbila já, to je jedna věc, ale chodí mi na něj dost často cácorky. On totiž chutná po bonbonech či cukrové vatě. A tomu se opravdu špatně odolává :-) 

Znáte tento scrub? Já jsem z něj opravdu nadšená a obecně musím asi více kouknout na výrobky od Lush, protože (lehce zahanbeně) přiznávám, že u nich moc často nenakupuji....Asi je to chyba :-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig