úterý 12. ledna 2021

Avon: Radiance BB Cream

 Hezký večer,

svého času jsem bývala tou, která nenechá bez povšimnutí make-up v drogerii či parfumerii a hledala jsem velice dobré vlastnosti (rozumějte krytí a matování) za ideální a rozumnou cenu. Jenže jak "jde věk", tak si ze zkušenosti říkám, že to není "jen" o makeu-pu. Je to o celkové péči o pleť, kdy vlastně pro mne make-up začal být výborný pomocník na večerní akce, focení apod.,ale na běžné denní nošení sahám raději po BB krému, který doplňuji dobrým korektorem... 

A právě k tomu BB krému bych pro vás dnes měla tip na jeden opravdu dobrý a přitom cenově dostupný kousek.
Jedná se o BB krém "Radiance" od Avonu, jež jsem si pořídila před pár týdny. Má naprosto jednoduché a "klasické" balení, které nenadchne ani neurazí. Inu, chybí mu má oblíbená pumpička, ale to v toto případě ráda přejdu a prominu. 


Co se krému samotného týče, tak je velice jemný. Má jemné a lehce oranžové zbarvení, které k vaší pleti dobře "přilne", sjednotí ji a zanechá i dobře hydratovanou. Rozhodně nečekejte nějaké veliké krytí, ale malé nedostatky zvládne a rozhodně z vás neudělá masku. 

Co se výdrže týče, tak pokud si běžně nesaháte příliš na obličej a naopak jej po nanesení krému ještě zafixujete trochou pudru, tak máte na celý den vystaráno. 

Pokud tedy hledáte "něco" , co vaši pleť sjednotí, oživí a zároveň nezatíží, tak můžete směle vyzkoušet toto "bíbíčko". Rozhodně nesáhnete vedle! 

Znáte jej a používáte? Jaký na něj máte názor? 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig