pondělí 25. ledna 2021

Trochu té imunitě pomůžeme...

 Dobré ráno,

toto období, bez ohledu na současnou situaci, byla v podstatě každý rok chvíle, kdy se řešily různé virózy, chřipky, epidemie.., a tak jsem se vždy už od podzimu či konce léta cácorkám o to více snažila podporovat imunitu. Nyní, je to potřeba ještě více...

Jsem ten tip člověka, který hrozně rád chodí nakupovat do lékárny. Nemyslím jen léky jako takové, ale doplňky či podpůrné prostředky. Vždy to tam tak krásně a čistě voní...Proto jsem byla velice potěšena, když mne oslovili s nabídkou spolupráce s Benu lékárnou, za což bych chtěla ještě jednou ráda poděkovala. 
Cílené jsem vybírala výrobky, které často používáme a kterým věřím a vím, že u cácorek již kdysi při nástupu do školky hodně pomáhaly v posílení imunity

Výrobek, na který nedám dopustit, je sirup Imunoglukan. Měla jsem na něj již cca před 4 lety doporučení od kamarádky, a navíc mi jej následně i schválila naše paní lékařka. A musím říct, že opravdu až na "sem tam" malou rýmu a jednu spálovou angínu prošly cácorky školkou bez problémů. Za což jsem moc ráda a doufám, že to tak bude i dále. 


Dalšími oblíbenci jsou dětské čaje od Apotheke. I když by člověk řekl, že jsou určené zejména malým batolatům, tak přiznávám, že chuťově je vyhledávám často i já. Opět patří do "klasické výbavy naší kuchyně", protože jsou velmi jemné, nedráždí žaludek a zároveň jsou moc dobré. Nejčastěji kupuji ovocný čaj a čaj na dýchací cesty - ten bez ohledu na to, zda na nás "něco leze" či nikoli, protože toto bylinkové složení je opravdu chuťově výborné. Čaj na imunitu jsem zkusila tuším poprvé a opět potěšil svou chutí a určitě to nebylo naposledy, kdy bych po něm sáhla. Naopak. 


Jediným nováčkem v naší vitamínové lékárničce je Moller 's rybí olej. Dlouho jsem o něm uvažovala, různě načítala a nakonec jej tedy pořídila. Samozřejmě takto za krátkou dobu nemohu posoudit, zda opravdu nějak výrazně pomáhá či nikoli (byť pocitově mu věřím). To bude možné říci až za několik měsíců. Nicméně, co mohu říct již nyní, že chuťově je naprosto v pořádku a i cácorky s ním nemají problém. Bála jsem se nějaké rybí pachuti apod. a i když to není (nebudu lhát) něco, co bych si dávala s velikou oblibou, tak tím, že je lehce dochucen a připomíná žvýkačku či bonbon, není až tak hrozný... :-) 


Co je potřeba si uvědomit je to, že imunitu je potřeba podporovat celkově - pohybem, stravou, pozitivním přístupem... prostě životním stylem. Je to vždy na nás, jakou cestu zvolíme. Samotné doplňky to nezvládnou, ať jsou jakkoli dobré, ale pakliže je zařadíte do svého běžného dne, tak věřím, že službu udělají více než dobrou. 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig