pondělí 11. ledna 2021

Nožky v teple

 Pěkné mrazivé ráno,

jestli jsem si dnes - více než jindy - říkala, že je něco potřeba, tak jsou to nohy v teple. Ony ty mínusové teploty totiž nejsou moc příjemné, a tak proč si je neudělat veselejší...

Pár dní před Vánocemi jsem byla oslovená z Trenýrkárny, zda bych s nimi nenavázala spolupráci. To bylo slovo do pranice! Neváhala jsem ani chvíli..... 

Nejprve jsem si říkala, jak vybavím pěkným spodním prádlem sebe i manžela, ale nakonec to dopadlo úplně jinak. U nás doma je totiž (zejména u cácorek, které jsem také nechtěla ošidit) jedno neustále nedostatkové zboží - ano tušíte správně, jsou to ponožky. 


Nakonec jsem tedy opustila myšlenku trenýrek a vrhla se na prozkoumání ponožkové nabídky. A že ta tedy je... :-)  Nedržela jsem se při zemi, nehrála si "seriózní dámu" a vybrala si vcelku bláznivé kousky. Jak pro sebe, tak pro manžela. 


Ani cácorky, nepřišly zkrátka, i když dětské velikosti (resp. malé dospělé) byly hodně probrané. Nicméně na první kouknutí je zaujaly tyto "tak trochu vězeňské" od Styx.


A jak to bylo s doručením? Tak asi takto vám to řeknu - objednávala jsem 21.12. a 23.12. jsem měla balíček (poštou) doma. Lidi, já - odpusťte to slovo - čučela jak puk. V období Vánoc a taková rychlost! výborné. Balíček pěkně zabalený, vše nachystáno. Upřímně, takovou rychlost jsem nečekala. Takže opravdu klobouček dolů a ještě jednou moc děkuji.



Určitě vás bude také zajímat (a to zejména) kvalita zboží. Nebudu lhát, je hodně znát rozdílnost mezi různými značkami. Za mne jedničkou jsou Styx a Fusakle. Pevné, hustě "tkaný" materiál, dobré švy a po vyprání drží tvar. 
Trochu horší to je již s Dots Socs, kdy zpracování je takové řidší a po vyprání (zejména u avokádo verze) je každá ponožka znatelně jinak velká - to vidíte i na fotografii výše. Ono po natažení na nohy to není tolik znát, ale spíše, ať s tím případně počítáte.  

Já jsem navíc neodolala a pro sebe si pořídila i sportovní bambusovou podprsenku. Mám obecně bambusový materiál ráda a ani v tomto případě to nebyl krok vedle, naopak. Prádlo krásně sedí, je příjemné, jemné a dobře odvádí pot. Jednička s hvězdičkou za tento počin! 


Suma sumárum jsem s Trenýrkárnou moc spokojená a rozhodně mohu s čistým svědomím doporučit dále. Přístup, rychlost a kvalita výrobků je opravdu výborná a navíc na jejich webu objevíte i neobvyklé kousky, které vás prostě zaujmou na první pohled. 







SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig