sobota 2. ledna 2021

Kytice, co nezvadnou a provoní celý dům

 Hezký večer,

pokud rádi obdarováváte své blízké něčím neobvyklým, tak mám pro vás jeden opravdu krásný a voňavý tip.

Prosinec je v naší rodině nejen vánoční, ale také narozeninový. Nejeden člen má narozeniny, a tak často vymýšlím něco opravdu neobvyklého či neznámého. A letos jsem měla opravdu štěstí... 


Víceméně náhodou jsem na jedné tvořivé stránce narazila na úžasné květiny z mýdla. Na první pohled mne zaujaly a začala jsem je hledat více informací, až jsem našla "mateřskou stránku" - Mýdlové království.  

To je vám nádhera! Nemohla jsem se fotek vynadívat. A jak sami víte, tak s cácorkami si často s mýdlem také hrajeme, a tak víme, že to rozhodně není tak zcela jednoduché, jak se zdá. O to větší obdiv paní, co tyto krásky vyrábí ode mne má. 


 

Moje maminka měla letos kulatiny a s taťkou jsme se domluvili, že každý pořídíme jednu velkou kytici. Zároveň jsem objednala ještě další i pro tetu, která také slavila narozeniny. 
Vybrala jsem si vzory ve fotoalbech a následně se domluvila s paní na podrobnostech. Přístup byl skvělý a jsem za něj velmi ráda. 

 

Květiny dorazily po pár týdnech (domlouvala jsem se s paní, ke kdy je potřebuji a vždy je určitě potřeba se bavit předem na časování, protože každá květina je vyráběna speciálně na přání), výborně zabalené a opravdu krásné. Nebudu přehánět, když mi padla čelist, jak úžasně vypadaly na živo. Během chvíle nádherně provoněly celý dům. 


Zároveň jsem k balíku dostala i nádherné balíčky, za které bych tímto chtěla poděkovat. Cácorky mi je samozřejmě ihned zabraly :-) 

 


Výrobky z Mýdlového království jsou opravdu nádherné (vím, že se opakuji po několikáté), a tak jsem se právě díky osobní zkušenosti rozhodla sepsat tento článek. Nejedná se totiž o žádnou placenou či neplacenou spolupráci, nic mě nenutí. Naopak. Ale jelikož se jedná o práci krásnou a poctivou, velmi ráda doporučím dále a věřím, že zase jednou něco pořídím. 

SHARE:

2 komentáře

  1. To je nádhera! Ani jsem nevěděla, že se něco takové z mýdla dá vyrobit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to opravdu krása a v reálu jsou ještě hezčí. Opravdu jsem byla nadšená.

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig