pondělí 4. ledna 2021

Tvořivý týden #53-1

 Hezký večer, tvořivci,

uplynulý týden se u nás nesl lehce v duchu příprav návratu školy, a tak jsem stroj nenechala moc odpočinout...

Mezi Vánocemi a Silvestrem měly cácorky prázdniny a já dovolenou, a tak jsme vyrážely na procházky i se Slečnou Gigi, abychom tatínka nerušily při práci. Máme toto procházkování hodně rády a snažíme se vyrážet, co jen to jde a co počasí dovolí. Musím říct, že se nám letos během zimy osvědčují zateplené legíny z warmkeeperu. Jediné mínus je, že nejsou nepromokavé, ale pokud se při procházkách neválí po zemi, tak to nevadí a když vidím, že je více mokro, tak je vyměním za softhellky.  Nicméně s legínami jsme to letos (a i pro roky následující) naprosto vyhrály a ušila jsem holkám ještě další na střídačku, protože je nosí i do školy. 


Posledně jsem si ušila softhellovou sukni právě na procházky, a tak jsem neodolala a každé z cácorek také jednu ušila. Zařekla jsem se, že potřebuji trochu pročistit / vyprázdnit svou syslírnu, než nakoupím nové látky, a tak jsem sáhla po dětském motivu ještě z loňských let. Naštěstí to cácorkám nevadilo, naopak. 



I když jsou cácorky šatičkové, tak samozřejmě rády sahají i po tričkách. Trochu problém je, že jsou vcelku vysoké, a tak jim jsou trička kratší a mne pak rozčiluje, že jim fouká na záda. Proto jsem jim do školy nachystala tričko - tuniky. 


První tuničky jsou světle meruňkové s motivem květin a motýlů....


Druhé tuničky jsem šila z látky s motivem baletek. Obě látky se mi moc líbí a přiznám se, že tričko - tuniky z nich vypadají moc pěkně, dospěle a sportovně - elegantně. Hodně mne baví. 


A jak jste v posledním týdnu roku 2020 tvořili vy? 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig