čtvrtek 31. prosince 2020

Makeup Revolution: xPetra XOXO

 Dobré ráno,

koncem léta jsem si do sbírky pořídila tuto paletku od Petry Lovely Hair a i když jsem ji během chvíle i nafotila a začala si s ní hrát, moje zapomnětlivá hlava vám zapomněla sepsat článek. Takže jdu s nápravou... :-) 

Je to již druhá paletka, kterou Péťa ve spojení s MUR vydala a zároveň druhá, kterou mám doma. Navíc MUR obecně patří mezi mé oblíbené výrobce paletek a několik jich mám doma, takže mohu porovnávat celkově. Což také není určitě k zahození :-) 


Paletka jako taková je opět plně nadupaná stíny. Žádná zrcadélka či hluchá nevyužitá místa. Naopak! Což je to, co mi maximálně vyhovuje, protože (a věřím, že to má tak hodně z nás) já osobně ta zrcátka u paletek nikdy nepoužívám a vždy sahám po mém klasickém kosmetickém zrcátku.  Už jen tento fakt by měl přitáhnout - v dobrém slova smyslu - vaši pozornost. 

Tentokrát je to barevné složení stínů více barevné, crazy či chcete - li odvážnější.  Nicméně se v paletce najdou opět opravdu všichni, protože s její pomocí vytvoříte jak jemné denní nude líčení, odvážnější působivý look či večerní výrazné kouřovky.  Prostě super. 



No a když jsem vám nyní vychválila barvy a jejich počet, tak by to chtělo podívat se i na kvalitu.  Což? 

Celkově, co se MUR paletek týče, jsem vždy tvrdila a tvrdit budu, že kvalita je výborná - a navíc za super dostupnou cenu. Jediné, co jim lehce ubližuje je fakt, že se často inspirují u svých dražších konkurentů. Ale upřímně, svým způsobem to neřeším, protože buď je kvalita dobrá a nebo ne.... 

Paletka od Péti je ale něco jiného, protože samozřejmě obal vzhledově následuje svou první předchůdkyni, ale jinak je svá a neokoukaná.  

Barvy mají skvělou pigmentaci (jen pár jich je trošku slabších, ale ve výsledku to není žádná hrůza, naopak), výborně na oku drží, zapracovávají se a nepráší. Vydrží na víčku většinu dne bez výraznější změny - nedrolí se, neopadávají ani neslévají v jedno. 


V akci: 








Jedním slovem bych celý tento počin označila za výborný. A když tak o tom nyní přemýšlím, tak je vlastně dobře, že jsem na recenzi pozapomněla, protože pro tento rok je to skvělá tečka v mých článcích a budu se na vás těšit zase v roce 2021! 

SHARE:

2 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig