neděle 31. ledna 2021

Tvořivý týden #5

 Pěkný nedělní večer, tvořivci,

tento týden byl opět v rytmu dokončování a mám opravdu radost, že se mi to vcelku povedlo... 

Běžně mám dvě mikiny ušité za cca 1-2 večery. Tak nějak už to mám naučené, co se organizace jednotlivých částí týče. Tentokrát jsem měla mikinu rozešitou déle než týden. A opravdu to nebylo tím, že by se šila nějak jinak či špatně, naopak. Hodně dlouho jsem se totiž rozmýšlela, zda udělám kapuci nebo stojáček...


A jak vidíte, vyhrála to kapuce. Mikina byla totiž dárek k narozeninám pro mého synovce a co si budeme povídat, prostě k mladému klukovi mi nejvíce sedí právě kapuce. A snad jsem se nesekla... :-) 

Vcelku jsem si vyhrála i s průchodkami, protože jejich podžehlování mne popravdě nebaví a zase bez toho se z pružné látky hodně rychle vytrhnout. A tak jsem vzala kousky koženky a už to jelo. Snad jí moc neublíží do budoucna pračka a případně sušička, ale říkám si, že snad ne a maximálně bude mít "extra patinu", což by zrovna k tomuto stylu a této látce mohlo jít moc pěkně. 

 

Minulý týden jsem rozháčkovala pyžámkovníka a dneska jej konečně i sešila. Pokud se vám líbí, tak jej můžete adoptovat na mém Fleru.


 

A tedy i když jsem velkou část rozdělaných věcí tímto dokončila, tak samozřejmě (u mne to ani jinak nejde) mám zase něco nového rozháčkováno, nachystáno na šití apod... Tak zase příště....

SHARE:

2 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig