čtvrtek 25. března 2021

Care Medica: Denní krém

 Hezký večer,

dnes mám pro vás ještě jeden tip z Obchodu čínské medicíny, se kterými jsem před časem navázala spolupráci. Tentokrát se zaměříme na péči o pleť...

V péči o pleť jsem tak trochu konzervativní - řídím se heslem "hydratace, hydratace a zase hydratace...". Správná péče je dle mého názoru to nejdůležitější, a tak je vždy potřeba si vybírat takové kosmetické pomocníky, které vám budou vyhovovat a prospívat. Je jen na vás, jakou cestou se dát, ale vždy je dobré se podívat na složení a snažit se o zachování větší části z přírodních složek. Takový kosmetický pomocník, který v sobě kombinuje sílu hub (zejména v čínské medicíně oblíbené Reishi) a olejů, je  denní krém od Care Medica. 


Jako první se pozastavím u balení. Ano, tušíte správně - už tím, že má pumpičku, mi byl sympatický. Ale samozřejmě krém na balení "nestojí"... :-) 

Krém je hutnější, ale velice dobře se zapracovává a rozmazává. Po nanesení se vcelku rychle vstřebává a pleť připraví na další péči či nanesení make-upu. S tím si bez problému "rozumí" a díky tomu, že nezanechává mastný film, ani netvoří fleky či skvrny. 

Velice se mi líbí, že má jemnou parfemaci - opravdu lehce přírodní či bylinkovou, která nedráždí a není agresivní. 

Krém používám cca čtyři týdny téměř denně a pleť mám krásně jemnou, necítím, že bych ji měla "těžkou či více rozšířené póry, naopak mám pocit příjemné hydratace a jemnosti. 


Pakliže hledáte příjemný, jemný a "tak trochu jiný" denní pleťový krém, zkuste se zaměřit na tento. Myslím, že nebudete litovat.  
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig