středa 3. března 2021

Care Medica: Vlasová péče

 Dobré ráno,

o vlasy se snažím pečovat, jak jen to jde, ale je pravda, že díky aktuální situaci jsem už téměř třičtvrtě roku nebyla u kadeřnice na stříhání. Stihla jsem to po první vlně a následně už ne... 

A tak když mi přišla nabídka na spolupráci s Obchodem čínské medicíny, v rámci kosmetických kousků jsem sáhla právě po vlasových výrobcích. 

Byla jsem velice zvědavá, jak tato kosmetika bude vyhovovat nejen mým vlasům, ale zároveň i pokožce hlavy. Přeci jen poslední měsíce máme vodu doma znatelně více chlorovanou (suché ruce by mohly vyprávět), a tak se svým způsobem experimentů bojím. No ale zároveň je i stejně ráda vyhledávám. Prostě paradox :-) 


Vybrala jsem si vyživující šampon a masku na vlasy.

Šampon je velmi jemný, konzistencí není tak hutný, ale není to problém. Voní lehce "bylinkově", příjemně a nevtíravě. Po nanesení lehce pění, velmi dobře se vymývá. V mém případě je opravdu potřeba jej kombinovat s následnou péčí (maska či kondicionér), protože v opačné případě se mi vlasy hůře rozčesávaly. Po vysušení jsou vlasy krásně hladké, jemné, uhlazené (nelétají zelektrizované) a ani pokožka hlavy není vysušená, naopak. 

¨
Maska na vlasy má stejnou - přírodně bylinnou (opravdu nevím, jak lépe to popsat, ale je mi velice příjemná) - vůni jako šampon, Je vcelku hutná a nanáším ji pouze do délek a na konečky. Velice dobře na vlasech drží a i se následně smývá. Vlasy jsou pak snáze rozčesatelné a hladké.  Co se mi hodně líbí, to je to, že i velmi poničené konečky, které nyní mám, se vcelku stáhnou a působí uhlazeně.


Shrnu - li to, tak oba výrobky mne velice zaujaly a dělají skvělou službu. Mne o něco více vyhovuje maska na vlasy, díky které jsem měla vlasy již po prvních pár použití ve viditelně lepší kondici.  

Na webu Obchodu čínské medicíny mají celkově spoustu zajímavých výrobků. Ještě nějaké doma mám, tak vám je postupně určitě představím :-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig