středa 17. března 2021

Lamazuna: Tuhé mýdlo na čištění obličeje pro suchou a citlivou pleť s vůní ibišku

 Pěkný podvečer,

pokud se také rádi věnujete péči o svou pleť, tak mám pro vás tip na jedno zajímavé mýdlo, které jsem před časem objevila u Econey

Tak nějak mám zakořeněno - a nevím, kdy a kde se to v podstatě stalo, že mýdla obličej vysušují a dost často dráždí. Ono to u klasických mýdel asi i platit bude. A tak když jsem se rozhodovala, zda zrovna tento výrobek od Lamazuna zvolit v rámci spolupráce, byla jsem lehce skeptická. Na druhou stranu mne to hodně lákalo (jednoduše se vám přiznám, že jsem ho nejprve 2x dala a odebrala z nákupního košíku). A jak si tedy mýdlo vedlo ve výsledku? 


Při vybalení z krabičky na mne vypadl malý růžový obláček, který ale po kontaktu s vodou moc pěkně pění a i po více jak třech týdnech používání má v podstatě stále stejnou velikost. Čili poučení - nelekněte se velikosti :-)

Velice dobře odstraňuje mastnotu z obličeje a zbytky make-upu. Já jej používám ráda nejen večer (kdy jej střídám s dalšími oblíbenými výrobky). Ale zejména ráno před nanášením krému a make-upu. Pleť je po jeho použití pěkně jemná, příjemně rozjasněná, nepodrážděná a nevysušená. Ano, nemá nějaký veliký hydratační "efekt", ale i tak máte pocit, že pleť je výborně připravená na následnou péči. 

Takže co říci na shrnutí? Jsem v tomto případě velmi ráda, že jsem nedala na své předsudky, lehce vystoupila i z jakési mé kosmetické komfortní zóny a výrobek vyzkoušela. Mne sedí výborně - prostě jak ....na hrnec :-) 

SHARE:

2 komentáře

  1. Krátký ale výstižný článek. Moc hezky napsáno! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Snažím se vždy sepisovat jasně a výstižně :-) Krásný den!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig