úterý 30. března 2021

Tvořivý týden #13

Dobré ráno, tvořivci,

konečně to vypadá, že opravdové jaro je tu, a tak odlehčujeme i šatníku. No a abychom ho odlehčili, musíme ho přeci i trochu zaplnit, to dá rozum... :-) 


Jelikož je teď vše zavřené, tak musím říct, že jsem velmi ráda, že patřím mezi ty, co umí ledas co ušít. Samozřejmě, e-shopy jedou na plné obrátky a dá se pořídit spousta krásných věcí, jen když máte doma vysoké žížalky, tak ne vždy vše padne. Třeba bundy a kalhoty to chce opravdu raději zkoušet, a tak právě ty bundy jsem si pro cácorky ušila. 


Pokud mne sledujete již nějakou dobu, tak víte, že zrovna bundy a mikiny šiji v různých verzích docela často - podle ročního období a podle toho, jak holky vyrostou. Dost mne to baví a u každé se vyřádím, co se prošívání apod. týče. Navíc střihy dle Caramilly holkám skvěle sedí a samozřejmě vždy není problém někde prodloužit, projmout či zúžit. Za mne super možnosti! 


O víkendu u nás fučelo jak na Větrné Hůrce, a protože mi cácorky sebraly (někam zašantročily), tak jsem si musela udělat novou. A rovnou twistku, protože ty mne prostě baví už od zimy :-) 


Letos to s osením nepřeháníme a cácorky si zasaadily "pidi - midi" verzi. Pokud vyrostou, tak prý to bude svačinka pro morčátka :-) 


Neodolala jsem a objednala krásné panely teplákoviny. Ještě k nim pořídím nějakou jednobarevnou látku a budou mikinky jako lusk. Ale kdy se k jejich šití dostanu, to nevím, teď mám nastříháno tak na týden dva dopředu a ještě mne už začíná volat zahrádka :-) 

 

Krásný den! 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig