pondělí 1. března 2021

laSaponaria: Zklidňující dětský krém na obličej a tělo BIO

 Dobré ráno,

včera jsem si venku užili celý den. Svítilo nádherně sluníčko, a tak bylo jasné, že se budeme věnovat zahradě. Večer jsme pak měli tvářičky pěkně ošlehané a  příjemně červeňoučké. Je mi ale jasné, že právě v takovou chvíli je potřeba ty tvářičky také něčím natřít a zklidnit. 

Ve spolupráci s webem Econea mi před pár týdny přišel zklidňující krém pro děti od značky laSaponaria, který lze použít jak na tělo, tak na tvář.  Do té doby jsem tuto značku neznala a přiznám se, že bych ji asi spíše věnovala více pozornosti (co se tohoto krému týče), kdyby byla dcerky ještě malá miminka. Omyl! I když pro miminka je tento krém samozřejmě také určen, tak i starším dětem (a dokonce i nám dospělým) udělá skvělou službu. 


Krém je středně hutný a velice dobře se roztírá a vpíjí do pokožky. Má jemňoučkou a nevtíravou vůni, která je ale krásně příjemná a drží se na těle opravdu dlouho. Na obličeji ani na těle nedráždí. Naopak krásně zklidní, zarudnutí během chvilky zmizí a při použití na obličej není vidět mastný film či podobně nepříjemný efekt. Dcerky jej mají moc rády po večerní koupeli - stačí jej použít maličko a výborně hydratujete celé tělo, ale i právě po běhání venku jim úžasně zklidní "jablíčkové tváře".


LaSaponaria má spoustu zajímavých produktů, které nabízí právě na Econea.cz . Vzhledem k tomu, jak skvěle nám tento krém vyhovuje (ano, i já jej občas cácorkám kradu), nepochybuji, že bych nezkusila i nějaké jiné výrobky. 

Znáte tuto značku? Jaký výrobek od ní byste mi doporučili?

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig