úterý 16. března 2021

Tvořivý týden #11

 Dobré ráno,

V minulém týdnu jsem se činila a vznikl tak další malý pyžámkovník. A nejen to... :-) 

Pyžámkovníka jsem tentokrát dělala opět s jinými oušky, ale jinak jsem zvolila opět spící očička. Moc se mi toto líbí - však je to přeci kamarád na spinkání a schovka pro pyžámka.  Natočila jsem i rychlou ukázku ZDE

 

Vzhledem k hnědé barvě se tento pyžámkovník vhodný i pro chlapečky. Prozatím čeká na svého majitele ZDE

 

Cácorky objevili starou panenku (ala Barbie), se kterou jsem si hrála ještě já. Jen vlásky ji při česání dost vypadaly, a tak jsme je ostříhali a dala jsem se do nalepování vlásků nových. 


Jen to lepení na takto malou hlavičku nebylo úplně jednoduché (ne nejsem v tom opravdu odborník :-) ), a tak jsem uháčkovala i maličký klobouček, který jsem k hlavičce také přilepila. 


Již druhý týden mám doma krásné látky na jarní bundy pro cácorky. Bylo ale potřeba znovu vytáhnout střih - holky rostou jako z vody, a vše nastříhat. V sobotu jsem tedy nad vše sedla a dala se do práce. Věřím, že teď v týdnu se dám i do samotného šití prvních bund. 


K Vánocům jsem dostala kurz na výrobu kožených bod. Přála jsem si ho hodně dlouho a přiznám se, že mne moc mrzelo, že jsem nenacházela čas (protože jsem potřebovala pár hodin), abych si jej celý prošla. V sobotu navečer přišel konečně den D a já si prošla nejenom celý kurz na šití polobotek, ale koupila jsem si ještě jeden na šití balerínek.  Ještě tedy dokoupit materiál a náčiní a na léto si již určitě nějaké botky ušiji. 


Jak tvoříte zkraje jara vy?
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig