pondělí 15. března 2021

MycoComplex

 Hezké odpoledne,

krásné počasí nás pomalu bude lákat ven a já se už moc těším, jak budeme doplňovat vitamín D ze sluníčka a postupně i další vitamíny z plodin, co nám porostou na zahradě. Ale i přes to jsem zastánce toho, že imunita se má podporovat nejenom zdravou stranou, pohybem a pozitivní myslí, ale také neuškodí zařadit i vhodné vitamínové doplňky. 

Z článků, které vám zde různě píši, víte, že imunitu podporuji jak u dětí, tak u nás dospěláků. Díky spolupráci s Obchodem čínské medicíny jsem do naší imuno - lékárničky přidala Myco Complex. 
Obecně se zaměřuji ideálně spíše na přírodní varianty s tím, že zrovna čínská medicína velice hojně využívá houbu Reishi - více se o ní dozvíte ZDE, kdy právě ji obsahují všechny výrobky, které na webu můžete zakoupit. 


MycoComplex neobsahuje jen zmíněné reishi, ale jedná se o směs hub, která má "za úkol" podpořit či vylepšit imunitu. Je určen nejen pro dospělé, ale mohou jej užívat i starší děti - vždy je dobré se poradit právě s lékařem (možnost přes kontakty na webu. 

A jak tedy hodnotím tento výrobek já osobně? 
Používám jej několik týdnů, a tak je jasné, že 100% tvrzení není zcela na místě. Ale, co vždy u doplňků, vitamínů či probiotik hodnotím je to, jak "okamžitě" působí na má střeva či náladu.  Ano,  je to tak, protože se mi v minulosti mnohokrát stalo, že mi některý doplněk nesedl, dráždil mi žaludek apod. 
U Myco Complexu žádné takové problémy nepociťuji, za což jsem velice ráda. Užívám jej 5 dní dvakrát denně a pak vždy "víkendová pauza". Co mne velmi zaujalo je to, že po pár týdnech mi přijde, že mám i více energie a únava je z větší části ta tam. 


Podtrženo, sečteno - věřím, že díky svému životnímu stylu mám imunitu vcelku slušnou (nechci říkat dobrou a tím "něco" zakřiknout), nicméně stále cítím určité mezery či možná posunutí, a tak věřím, že právě MycoComplex by mohl být tím správným doplňkem. Rozhodně v jeho užívání pokračuji dále a jak řekla jedna skvělá herečka v jednom skvělém filmu "uvidíme, uvidíme" :-) 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig