sobota 3. března 2018

Dr.Hauschka: Translucent Bronzing Tint

Pěkný sobotní odpoledne,

nějaký ten kosmetický kousek od Dr. Hauschka jsem chtěla vyzkoušet už delší dobu. Avšak dostala jsem se k tomu teprve před pár týdny....


Jsou dny, kdy i když je líčení můj veliký koníček, tak nechavám obličej bez make-upu nebo volím jen něco lehoučkého. Většinou, když vím, že půjdeme někam do přírody na výlet - to protože mi stejně buď slzí oči, jsem rudá od větru apod...
Co ale nevynechávám nikdy, to je krém na obličej. Ideálně ještě s nějakými pigmenty apod. abych i tak trochu svojí bledou pleť s kruhy pod očima oživila. 

Tonovací fluid od Dr. Hauschka byl tak ideální volbou. Navíc jsem na tuto značku slyšela jen a jen chválu.

Balení je opravdu moc hezké - nenápadné, jednoduché a elegantní (tento typ obalů mam obecně ráda a i na zrcadle v koupelně vypadají pěkně a minimalisticky). A ano, zmíním to - má pumpičku :-)


Použití je jednoduché - dáte si na ruku trochu oblíbeného krému na obličej, trochu fluidu, smícháte a namažete jako klasický krém. Poté můžete i přepudrovat a dát tvářenku. Pozor, nelekněte se, fluid je docela do oranžova, takže je potřeba i vyzkoušet poměr fluid vs. krém. Ale i tak musím říct, že se s pletí krásně sjednotí. Jde jen o prvotní šok. 

Na obličeji pak není vůbec cítit, je krásně lehoučký. Co se týče krytí, tak víceméně nicmoc nečekejte - kruhy pod očima a pigmentové skvrny lehce zjemnil, ale nevyzmizíkoval - to vidíte na fotografii níže, kde jsem schválně nepoužila korektor. 


Shrnutí na závěr - moc mě tento výrobek baví. Pleť, kterou mám poslední dny díky mrazům jako sušinka, nedráždí, příjemně rozzáří. Pokud tedy máte pleť bez větších nedokonalostí a chcete ji jen oživit, tak vřele doporučuji§ :-) 


Jaký výrobek od Dr. Hauschka je podle vás ten nej? Co mi doporučíte? 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig