sobota 10. března 2018

Nuxe: Odličovací mléko

Hezké sobotní odpoledne,

na tento víkend jsem si neplánovaně naordinovala odpočinek pod peřinou..., a tak i šminečky nechávám ladem a spíše na sebe patlám krémy, masky a čistím. A právě na to čištění, respektive odličování bych vám dneska chtěla ukázat jeden výrobek, který aktuálně už nějaký ten týden používám.



Se značkou Nuxe jsem se zatím setkala jen párkrát a pořád jsem se nemohla rohodnout, zda ji do své péče zařadím nebo ne....

Nějak v období Vánoc jsem si ale objednala od Nuxe odličovací mléko. Rovnou se přiznám a namísto klasického odličovače "na sucho"jsem jej začala používat jako mycí mléko klasicky s vodou. Inu, to je tak, když jednáte ve spěchu.


No a tato uspěchanost se mi vyplatila a sedla jak hrnec na ... (včak víte).

Mléko je středně hutné, velice dobře se s ním pracuje a pleť výborně zbaví make-upu. Po použití je obličej hydratovaný, bez podráždění. Příjemně - velice jemně, voní. 

Samozřejmě jsem jej zkoušela i "na sucho", ale to bych ho až tolik nechválila. Přišlo mi, že pleť jsem měla jakoby těžší. 

Kdy mi ale příliš nevyhovuje, to je na odližování očí - příjde mi, že musím použít zbytečně větší množství a řasy jsou jím pak dost obalené. Není mi to úplně příjemné a zůstávám o olejového odličovače. 


A samozřejmě TA pumpička - obecně po výrobcích s tímto balením sahám raději, pokud to jde a stále dokola mne to přesvědčuje, že je to jeden z nejlepších zůsobů dávkování!

Doporučit či nedoporučit - určitě ano. Já tedy zůstanu u "mokré" varianty použití, ale ten výsledek krásně čisté, hydratované a jemné pleti za vyzkoušení rozhodně stojí.


Jaký výrobek značky Nuxe je podle vás ten nej?
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig