neděle 18. března 2018

Tvořivý týden #11

Hezké nedělní odpoledne,

Tak copak se tento týden v mé mini dílničce urodilo? No je to taková všehochuť... :-)

Po delší době jsem se zase dostala k chobotničce. Mám v plánu do začátku dubna připravit zase jeden balíček pro Ústí, a tak alespoň jednu (no doufám, že více) do něj přidat prostě musím. Aby to byl balíček správně AE stylový :-) 

Tato je z melírové příze Alize, u které mne nikdy nepřestane udivovat, jak moc hezkou souhru barev na závěr můžeme vidět. A pokaždé se bude jednat o originál.



Včera jsme s holkama chvíli navlékaly korálky. I mne to nedalo a sáhla jsem po kamíncích z minerálů, které jsem objednala již před nějakou dobou. Hodně mne to chytlo a nakonec jsem navlékala téměř do půlnoci, dokud mi nedošel materiál. Mimochodem, také to tak občas máte - něco vás tak baví, že od toho nechcete odejít, dokud vše nedokončíte...?


Snad prvně jsem "na vlastní oči" viděla korálky z lávy a hrozně se mi líbí. Jsou lehce pórovité, vůbec ne jemňoučké či hladké a vypadají fantasticky. Z nich má nový náramek můj muž - navlékaly mu ho holky, tak jej určitě bude rád nosit.


Já miluji růženín, a tak jednoduchý hladký náramek byl samozřejmostí... :-)



Kamarádka zase naopak dostane růženín nakombinovaný s ametystem. Věřím, že ji hnedky zlepší den :-)




No a protože jsem jich udělala docela dost, rozhodla jsem se čtyři z nich dát i na e-shop. Pokud se vím líbí, tak objednávejte ZDE.






Holky měly včera opravdu tvořivou - ono také, co jiného v tom počasí dělat, když na procházku to není. A tak jmse se inspirovali u naší tety, která akorát také vyráběla s dcerkami, a udělaly dřevěné domečky. 



Velikonoce se už blíží... :-)


Já si navíc včera ráno doběhla do květinářství, zakoupila cibulky modřinců a primulku a ozdobila jarně náš jídelní stůl. 





Tak  a já jdu ještě z oken sudat vánoční vločky (už je na čase,vím) a asi pověsíme rovnou velikonoční motivy... :-) Co vy?
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig