sobota 24. března 2018

Novinky v make - up šuplíku: únor

Hezké odpoledne,

minulý měsíc jsem se asi dvakrát dostala sama (tedy bez holek) do drogerky, a tak jsme se porozhlédla po stojanech, copak bych mohla vyzoušet nového...


Aby to tedy nevyznělo, že chodím s cácorkama nerada nakupovat, to ne. Jen ony nakupují velice rády, a to mám pak občas problém ohlídat, co v košíku vůbec končí....


Třeba jako tento lak na nehty Trend it Up se třpytkami, který si slečna A vyprosila ve chvíli, kdy jsme šly pouze pro toaletní papír a kapesníky... No ale zase vkus má dobrý. Je to moc pěkná barva, poloprůhledný s velkým množstvím třpytek.  A i výdrž je slušná.


BB krém od Avou má sice už nějakou dobu nový obal, ale je stále výborný a ráda se k němu vracím. Psala jsem vám o něm dva roky zpět ZDE. Mimochodem, ten čas tak utíká - ano, říkám to často, ale já bych byla jinak schopná odpřísáhnout, že ten článek jsem psala max pár měsíců zpět. Neuvěřitelné....


Jestli má někdo ty limitky vyloženěně "ňuňací", pak je to Essence. Snažím se odolat, ale tentokrát to prostě nešlo. Krásný obal očních stínů mi padl hned do oka.



I barevné složení se mi moc zalíbilo.

A jaké stíny vlastně jsou? Určitě se dá říct, že to není jen "ošizovátko" pro mladé holky, naopak. Mají velice slušnou pigmentaci, dobře se s nimi pracuje a na oku vypadaji velice pěkně.  Ani nejsou příliš prašné - tak střeně, řekla bych. Co už je trochu horší, to je výdrž. Já mám docela mastná víčka, a tak fixuji, ale i tak se po cca půl dni začaly trochu slévat. 


Paletka v akci:



Kromě paletky mám na sobě BB krém Avon Anew a řasenku Rimmel Super Curler, které jsem tento měsíc také pořizovala.



Řasenku od Rimmelu jsem neměla už docela dlouho, a tak jsem si říkala, že není na škodu zkusit zase takovou, kterou jsem ještě neměla. Tato byla i zrovna u pokladny v Rossmannu (tuším, že snad i v akci), a tak jsem ji vzala. 


Má vcelku objemný a zahnutý kartáček, kterým se mi hůře dostává do koutků oka. Jinak se s ním ale pracuje dobře. Velice dobře drží, lehce natočí (no zase jako veliké wow to není, ale snaha je) a prodlouží. Pokud máte rádi výraznější řasy, tak musíte nanést více vrstev, jinak dělá spíše přirozený efekt. Výborné drží, neslepuje a neobtiskává se, což je v tomto počasí, kdy mi co chvíli lehce slzí oči, výborné.





Druhou řasenkou ve sbírce, je novinka od Dermacolu - Artis Lash. Byla jsem na ni hodně zvědavá - zdali pak překoná milovanou Devilash. Nooo, tak tedy popořádku. Kartáček je tenký, zužující se a velice dobře se s ním pracuje - krásně řasenku nanáší, rozděluji řasy a zhušťuje je. Opravdu v tomto ohledu výborná. Má ale jedno velké ALE. Musím si docela kontrolovat oblast pod očima, protože se lehce obtiskává (a to i po zaschnutí). To je opravdu velká škoda.



V akci po nanesení 1 vrstvy:



Korektor Catrice Camouflage je výrobek, ke kterému se vracím stále dokola a vlastně mě díky němu ani nic nenutí, abych častěji zkoušela jiné. Mne 100% vyhovuje a toto je už asi 4 balení, které mám. 


Posledním únorovým výrobkem je tónovací fluid od Dr. Hauschka, o kterém jsem se vám rozepsala ZDE


Tak to je vše a já už vám mohu jít pomalu nafotit věci za březen :-)

Jaké výrobky jsou ty vaše nej, že se k nim stále vracíte?


SHARE:

4 komentáře

  1. Jéé :) opět můj velký oblíbenec korektor od Catrice :)!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Laky na nehty od Trend it up jsou fajn, mám jeden a jsem s ním nadmíru spokojená :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě moc laky nekupuji, jak mám umělé nehty, ale jednou za čas i tak neodolám :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig