neděle 4. března 2018

Tvořivý týden #9

...a dnes na blogu do třetice,

tentokrát jsem to s tvořením moc nepřeháněla - popravdě, týden utekl ani nevím jak a většinu věcí jsem dělala spíše teď o víkendu... :-)

Večery přes týden jsem trávila nejprve u síťovky - návod na ni naleznete ZDE. A poté ještě u jedné čepice, co vyrábím na kruhu. Tu vám také fotím, takže snad již brzy ukáži nejenom ji, ale i návod. Uvidíme :-) 



Jsem nadšená z vašeho zájmu o morčo tulipytlíky. Na e-shopu už byly téměř vyprodané, a tak jsem došila nové. Navíc jich mám ještě dost rozstříhaných, takže v týdnu došiji a opět poputují na e-shop. Máte se na co těšit, mám nové látky a jsou krásné!... :-) 

 

 

 

 

Tato puntíkatá je nádherná. Pokud bych ji někde našla jako úplet, to by byly šatičky na léto! :-) 

 

A opět jeden kousek pro Duomamas - teď je pěkně zásobuji a určitě budou další nové kousky.


A to je opravdu vše. Budu se muset do příštího týdne asi trochu "pochlapit" a zase pořádně zamakat, co říkáte? :-) 
SHARE:

2 komentáře

  1. Já myslím, že toho je až až. ;-) Pytlíky jsou krásné, veselé. Kde prosím tě, kupuješ flís? Máš ho v metráži, nebo nějaké zbytky? Děkuju. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No už mám našité další pytlíky (jsem byla teď dva dny jak včelička), ale ještě je musím nafotit na denním světle. Takže tento týden si snad reputaci napravím :-)
      Jinak flis kupuji často na fleru, u Mechulky či teď naposledy u Stoklasy - střídám dva druhy - s kratším a delším chlupem. Každý má něco do sebe a co mám vyzkoušeno na svých krysáčcích, tak jim vyhovují obě varianty :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig