neděle 11. března 2018

Tvořivý týden #10

Zdravím tvořivci,

většinu víkendu jsem trávila pod peřinou a snažila jsem se zahnat chřipku, a tak jsem měla v ruce zejména háček... Račte na prohlídku :-)

Ještě vlastně minulou neděli večer jsem ušila velkou část tulipytlíků - tedy jejich části ke kompletování. Došila jsem je pak v pondělí a v úterý večer a ve středu konečně i nafotila - obecně se ideálně snažím fotit během dne, když je hezké světlo, protože žádné speciální vybavení na focení nemám. 



 

 

 

 

Tentokrát jsem jich udělala opravdu hodně. Ono mi totiž dorazilo pár nových látek a také jsem si všimla, že na e-shopu bylo vše vyprodáno.

Nyní tedy máte opět z čeho vybírat....

 

 

...i když pár kousků se již prodalo. Tak neváhejte :-)

 


Na přání jsem udělala tuto klasickou čapku. I když je taková klasická, tak mě moc baví a přijde mi jako fajn doplněk. Tato je již u své majitelky, ale vy si můžete podobnou na e-shopu také pořídit. 



Čapku jsem si udělala také pro sebe. Tentokrát pletenou na kruhu - návod najdete ZDE na blogu. A až po jejím dopletení mi došlo, že je šedá - již v pořadí třetí. No prostě šedá barva u mě letošní zimu hraje prim. 


O tom šití mé první panenky "Žárověnky" jsem vám psala ZDE. Snažila jsem se poučit a dala se do dalšího šití. Více jsem ji vycpala - neoblečená dokonce bez problému stála, ale nakonec. ji čapka trochu převažuje. I kdž neznatelně....


Vlásky z Aliexpresu jsou úžasné. Sice přidělávání (klasické přišití) je trochu náročnější a bála jsem se, že je zauzluji, ale povedlo se. Moc se mi líbí a jdou i splétat, gumičkovat apod. Samozřejmě, to se hodně líbí i holkám :-) 


Chtěla jsem dosáhnout růžových tvářiček,  a tak můžete hádat, po čem jsem sáhla. Ano, po své vlastní tvářence :-) 


Panenka má krom čapky i boty s návleky, šatičky a vestičku. Příště se ještě více zaměřím na šatičky  - udělala jsem je původně zbytečně dlouhé, a tak jsem je na bocích stáhla. Tím se hezky nařašily, ale už vymýšlím další varianty - ano, inspiruji se na Pinterestu.


Ano, stále ještě není dokonalá - a vlastně, kdy by dokonalá byla. Ale už s ní jsem hodně spokojená. Moc se líbí mě i holkám a rozhodně již plánuji další. Však ona se neztratí.. :-)


A to je vše. Já si jdu dát čaj, Coldrex a dobrou s kobrou... :-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig