čtvrtek 29. března 2018

The Balm: Nude Dude

Pěkný večer,

jsem ostuda, protože pár řádků o této paletce jsem vám slibovala už před měsícem... ale tak konečně je tu :-)


Pokud znáte The Balm, tak víze, že je to jedna z těch značek, co má opravdu velice hezky promyšlené obaly. Ano, musím uznat, že to papírové provedení není až tak praktické, protože se chtíc nechtíc časem opatlá a čištění není zrovna jednoduché. Ale zase na druhou stranu, i tak dokáží zaujmout a o to právě jde.


Nude paletek od různých značek mám doma více a pokaždé si říkám, že je to už ta poslední. Na druhou stranu, používám je na běžné dennínošení opravdu často, střídám je a zároveň každá z paletek obsahuje takové stíny (netvrdím, že všechny), které ta druhá nemá. Tato má na jednu stranu takové ty klasické stíny do béžova až hněda,  na stranu druhou obsahuje i velice pěkný stín zlatavý, narůžovělý a tak trochu vínový. Kombinaci barev u této paletky je opravdu moc hezky vymyšlená a moc se mi líbí.


A jak jsou na tom stíny jako takové? Maji výbornou pigmentaci, velice dobře se s nimi pracuje a prašnost mají docela malou, což je fajn. Je možné je do sebe krásně zapracovat, vystínovat a vytvořit tak jemně kouřové oči. To se mi moc líbí. S výdrží to není také vůbec špatné, naopak. Já používám podkladový krém, protože se mi dost mastí víčka, a na něm mi stíny bez větší změny drží celý den.


V akci:







Stíny jsem si adoptovala od úžasné Cosmeticsandthings a rozhodně nelituji. Jsou výborné a mám je moc ráda. Nosím je dost často a určitě v tom budu pokračovat. 


Máte doma nějaký ten kousek od TheBalm? Co na tuto značku říkáte?


SHARE:

2 komentáře

  1. Paletka vypadá fakt moc pěkně. Líbí se mi jak obsah stínů, tak i design, který The Balm opravdu mooc umí!! :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, TheBalm si opravdu dává záležet i na té obalové stránce. A to se mi moc líbí :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig