pátek 16. března 2018

Saloos: Hydrofilní odličovací oleje

Pěkný večer,

čímpak se odličujete? Já to tak nějak střídám (to vlasně vidíte i zde na blogu, protože se vám snažím o všem napsat mou zkušenost) - požívám micelárky, gely, mléka, odličovací hadříky... Záleží na náladě a tom, čím jsem se líčila. Ovšem na oči ale vždy používám něco olejového. Dlouhou dobu nedám dopustit na dvoufázový odličovač od Mary Kay a pár měsíců zpátky jsem zkusila zakoupit hydrofilní odličovací oleje od Saloos...

Byla jsem docela zvědavá, jak budou fungovat a jakoby na jakém principu. Tedy samozřejmě, že s přídavkem vody, ale je potřeba více, méně nebo středně navlhčit tampónek, normální vodou,termální či micelární...?
No tak jsem si samozřejmě trochu načetla, než dorazily od objednávky domů, ale i tak jsem nebyla moc moudrá.


Rovnou jsem tedy objednávala dva - arganový a s granátovým jablkem (abych nestrádala nedostatkem, jak jinak... :-) ).
Když je porovnám, tak oba mají jen lehkou parfemaci, téměř nejnatelnou, ale musím se přiznat, že ten s granátovým jablkem mi přicejen voněl lépe. Proto jsem také po něm sáhla jako první (mimochodem, nyní jej mám již vypotřebovaný a spolu s ním i cca 1/3 toho arganového).

Principem je, že vodou navlhčíte odličovací tampon, přidáte pár kapek tohoto oleje a už to jede... Já nejprve namáčela klasickou vodou, ale později jsem si vzala k ruce termální a příjde mi, že výsledek je lepší - mám odličovací tamponek tak akorát vlhký.
Samotného oleje stačí opravdu malinko, takže vám vydrží vcelku dlouho (mě jedna lahvička při denním použití vydržela cca 2 měsíce.

A jak tedy odličuje? No asi takto, špatný určitě není, ale zpočátku jsem byla rozpačitá, protože ano odlíčil, ale zároveň jsem měla pocit, že musím více přitlačit a výsledek není takový jaký bych si přála. Je dost možné, že to bylo až příliš navlhčeným tamponkem či vodou jako takovou (i když to si nemyslím). Faktem je, že v kombinaci s termální vodou je výsledek a "lehkost" použití znatelně lepší.


Určitě se jedná o výborný výrobek, který stojí za vyzkoušení. Krásně hydratuje oční okolí, nedráždí, není nepříjemný. Možná jen (a třeba je to už moc velké rýpání) bych řekla, že ten arganový na mě působí trochu těžším dojmem po použití. Nic hrozného, ale porovnání se neubráním...

Pomalu začínám přemýšlet, zda si objednám další balení nebo zda se vrátím k MK. No upřímně, myslím, že objednám obojí a budu je střídat podle nálady, protože každý má něco do sebe... :-) 


Znáte a používáte hydrofilní odličovací oleje?
SHARE:

2 komentáře

  1. Tyto oleje nepoužívám, ale už jsem na ně kdysi dávno koukala a přemýšlím, že si nějaký na odličování očí pořídím :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je tohle jeden z výrobků, který nemusí padnout všem, ale zároveň, pokud sedí, tak je to super pomocník, který i dlouho vydrží, tím že ho není potřeba tolik. Takže rozhodně doporučuji vyzkoušet :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig