čtvrtek 3. prosince 2020

Slečna Gigi: Ach ty spoďárky...

 Zdravím,

poslední dny mne navléká do svetru. Ne nechci si stěžovat, je mi díky němu venku vcelku teplo a nutné venčící minuty jsou díky tomu snesitelnější (i když je rozhodně nuceně neprodlužuji). Jenže teď to přehnala... 

Ptáte se, jak se dá ještě zhoršit to, že bulíka navléká do svetru? Tak já vám to povím. Ona mne totiž navléká i do gatí. Ne, nedělám si srandu. Posledně, když jsem měla své dny, my nejdříve věnovala spoďárky raprotrek, které mi ale moc neseděly,  a koupila jedny psí přímo pro mě. No žádný extra výstřel moderního odívání, to vám povím... 

Navíc jsem se je naučila dost rychle rozepnout a po pár pokusech zhltnout jejich kovovou sponu začala uvažovat, jak to tedy vyřeší. 


Vyřešila jsem to já za ní - prostě už nebyly potřeba. Až do teď, kdy jsem si já i Ona vzpomněly, že ty super psí gaťky jsou vlastně dost na prd, jelikož mi vydrží tak pět minut. A jí nebaví je neustále natahovat a mne hlídat.  

Jelikož je to vcelku zkušená švadlenka, tak zasedla k papíru, začala něco čmárat, pak to přenesla na látku a dala se do šití.


Tedy takhle - já z nich stále nejsem odvařená, ale co vám budu povídat, hrozně mi seknou. Sedí jako ulité, dírka na ocas mne nějak netlačí a hlavně jsou z nějakého extra materiálu. Ne nevymýšlím si, tvrdila, že to je něco, z čeho se dělají dětem plenky (jako pardon, snažím se si to nespojovat) a drží mě v suchu a ji v klidu, že se můžu beztrestně válet po sedačce. A tak v nich vydržím bez problému kdykoli je potřeba a ani se je nesnažím si je sundat. No však to není na vždy. :-) 


Pac a pusu zase příště... 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig