pondělí 28. prosince 2020

Tvořivý týden #52

 Pěkný podvečer,

vánoční týden utekl jako voda a já si ještě do včerejška říkala, že co se tvoření týče, jsem toho příliš nestihla. Ale když to zpětně "reviduji", zas tak hrozné to se mnou nebylo... :-) 

Docela ráda brouzdám po Pinterestu a hledám různé inspirace. Hodně mne zajímá makrame, které prozatím okukuji a určitě se do něj jednou pustím. Zdá se to sice jako "jen" uzlíkování, ale rozhodně to není lehké.
Narazila jsem na návod na jednoduchého andělíčka a i když jsem měla doma obyčejný (a dost nepoddajný) provázek, dala jsem se do práce. Takhle - ruku na srdce - výsledek nic moc, ale stejně vám ho sem dám. Důvod? Prostě ne vždy jde všechno hned a i v tom je třeba se inspirovat, makat na sobě, zlepšovat... 


Včera ráno jsem se bavila s mamkou o zimních a lyžovacích sukních. Už ani nevím, jak na to padla řeč.
Nicméně po odpolední procházce se Slečnou Gigi jsem střihla do softhelu, sedla ke stroji a dala se do práce. Sukýnka mi sedí jako ulitá. Střih je dle sukně u šatů s přinechaným rukávem od Caramilly


Původně měla být sukýnka čistě černá, ale ať jsem střih pokládala - a i trochu skládala, jak se dalo, tak mi kus nevycházel. Takže kapsy a dva pruhy na zadku jsem udělala šedé. Myslím, že výsledek nakonec není vůbec špatný.  Naopak. Určitě ušiji ještě i podobnou pro cácorky. Bude fajn k legínám (či zatepleným legínám) na procházky, protože neprofoukne. 


Twist čelenky mne hodně baví, a tak jsem tento týden upletla dvě. Něco totiž chystám. Tak již brzy... :-) 


Stíháte nyní tvořit? A co vyrábíte? 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig