úterý 15. prosince 2020

Tvořivý týden #50

Hezký večer, 

uplynulý týden byl u nás jak ve skřítčí dílničce (no ani tento není klidnější), ale o to více mám radost, že stíhám v časech, které jsem si stanovila a že snad dárečky udělají i radost. 


Chystám dárečky do charitativního obchůdku - brzy vám o tom napíši více, a tak samozřejmě i mlýnek jede na plno, protože čapky se určitě hodí :-) 


V sobotu u mne byla kamarádka, a tak jsem pro její malé dcerky nachystala dvě méďulinky pro její holčičky. Budu se opakovat, ale jsou to srdcovky, které mám moc ráda. 

 

I v neděli u nás byla návštěva - konečně jsem se po více jak roce potkala s naší milovanou tetou Janinkou, a tak i pro její děti jsem něco malého nachystala. No a protože má dvojčátka stejně stará jako moje cácorky a chlapečka o rok mladšího, zahrála jsem si na praktickou tetu a vznikly 3 kapesníčkovníky.


Má bývalá paní učitelka mne poprosila o upletení twist čelenky, a tak samozřejmě velmi ráda souhlasila. Letos mne tyto čelenky obzvlášť baví a věřím, že během vánočních svátků upletu i nějaký ten kousek přímo na e-shop. 


Markét (Fit je šik) mne poprosila, zda bych pro malé baletky nepomohla nachystat mýdlové dárečky. A tak jsem se dala do práce a zhruba půlku mýdlových medvídků vytvořila v minulém týdnu. Druhá půlka musela počkat na materiál, který ke mne putoval (jak na potvoru) a více dní, než bylo původně inzerováno. No nevadí. Stihla se i druhá část.... :-) 

 

Také vyrábíte tvořivé dárky? Pochlubte se :-) 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig